fallback

BMW подхвана Audi в Twitter

Вие показвате концепти, ние правим серийно производство, гласи съобщението на BMW

BMW и Audi отново се захапаха за това коя от двете компании е по-иновативна. Този път тема на сблъсъка са лазерните светлини. И по-скоро лазерните светлини на концепцията Sport quattro laserlight, която Audi представи преди дни на изложението на електронни технологии CES в Лас Вегас. Подобна технология се предлага за модела BMW i8, който излезе на пазара през миналата година. А това дава предимство на BMW пред Audi, от което базираната в Мюнхен компания се възползва. "Съжаляваме, че не показахме концептулани лазерни светлини на изложението CES. Заети сме да ги произвеждаме серийно", гласи съобщението на BMW в Twitter. Снимка: BMW / Twitter Към момента отговор от Audi няма, но ако съдим от предишните "спречквания" на автомобилните компании, такъв ще има. А дотогава непропускайте да си припомните предишните етапи от рекламната война:Jaguar обяви война на Mercedes-BenzAudi хвърли ръкавица на BMW и MercedesAudi отново хвърли ръкавица на BMWAudi разбива магията на конкурентитеAudi VS BMW - Войната продължаваЗабавна война. РекламнаОтново Audi срещу BMW, Mercedes и LexusТози път BMW предизвика Audi Рекламната война достигна и Русия GM се заяде с Ford по време на Super Bowl Анти-реклама повиши продажбите на Ford F-Series Интересни автомобилни реклами

Тагове: twitter
fallback
  • #46
    Triforce ( преди 10 години )
    Къде видя надпис на колата, че е Х-драйв? А със зимни гуми ли е? Има милион НО-та!
  • #45
    за Triforce ( преди 10 години )
    Прав си имат най-доброто 4Х4 на рампа, но за сняг май много, много не стават:
  • #44
    До Дошо ( преди 10 години )
    Дошо прекаляваш с обидите и ще ти напляскам дрисливото дупенце!
  • #43
    Дошо ( преди 10 години )
    Гейша е ***
  • #42
    До Дошо ( преди 10 години )
    Дошка не бъди нахална гейша!
  • #41
    Дошо ( преди 10 години )
    Ще ти цръкна на муцуната на тебе
  • #40
    Анонимен ( преди 10 години )
    Пусни едно ревю с БМВ-то, ама не слагай черни очила, че току виж Дошо се изцъркал върху екрана!
  • #39
    Triforce ( преди 10 години )
    BMW F01 метличка, ? Абе ти Бентли ли караш?
  • #38
    Анонимен ( преди 10 години )
    На трифльорцата баща му бил шефа, абе дечко е кво ми се правиш на отворко тогава?! Яхай на бащата шефа метличината и гаааззз!
  • #37
    Triforce ( преди 10 години )
    Луда работа - шефа и баща ми са един и същи човек! Доволен? Много ясно, че в семейна фирма шефа винаги взема решенията кое кво! И вишкаш Алексис не стават, а? Брее... 2200 кила с 12/100 в града на бензин никак не става. И то на 5 литров мотор! И то с постоянно зацепено 4х4. Абе ти си невероятен бе пич, направо равен нямаш! Вземам те утре за инженер в нашата фирма!
fallback
Последни