fallback

И играчите на Барселона получиха Audi-та

Отново най-предпочитан е модела Q7

Тагове:
fallback
  • #17
    !!!!!!! ( преди 10 години )
    Ако можех да избирам от цялата гама на Алуди само S или RS се избира...кви са тия TDI-та!!!!
  • #16
    Кодошо ( преди 10 години )
    И играчите на Барселона получиха Audi-та, а "играчите" от отбора на "Кратуните" от с.Долна Дошовица вкупом се качиха ПАК на хонда църцивик - 10годишен "олд таймер" /щото 11-годишните ги претопявали за вилици и лъжици/! Ха ха ха!!
  • #15
    Анонимен ( преди 10 години )
    Що па да ни ги карат, нали са им без пари. Голяма работа като се счупи..., да си го оправят. Та хич няма да се разсърдя на някоя нова служебна кола, била тя и Ауди.
  • #14
    Sheldon ( преди 10 години )
    Е, така се чете, но нали не очакваш дори слаби наченки на мисъл в иначе голямата пищовска глава
  • #13
    Чичето ( преди 10 години )
    Тоя Пищова много взел да се прави на интелектуалец.. Ходи с очила, кара Тойота, още малко ще вземе и книги да чете..Е, футболистчетата и чалга певиците явно са още далеч от тази фаза, те са си още на немските премиуми.
  • #12
    Анонимен ( преди 10 години )
    на колата пише PISHTOBA - това не трябва ли да се чете пищоБа?http://hotarena.net/public/upload/content/1444/800/photo5.jpg
  • #11
    Анонимен ( преди 10 години )
    Пищова:Новата ми кола е модерна,бяла и много,много голяма.Тя е Тойота.Вътре има пътеводител,който ми казва къде да карам и на кой номер улица сме,защото аз много се заглеждам по жените и по късите полички и малките дупенца и мога да се объркам и загубя някъде.Вътре имам и телевизори на две места.DVD,видео,уредба,камери за предно виждане,камери за задно виждане,топлещи седалки,за да се подгрявам,и масажори за главата да заспивам.Колата ми е произведена лично за мене в Япония и се казва TOYOTA-PISHTOVA.Само надписът и екстрите струват 29 000лв.
  • #10
    Анонимен ( преди 10 години )
    Чудят се от Ауди вече какви рекламни тактики да прилагат, че да се доближат до истинските премиум автомобили! За България могат да предложат на всичките фолк певачки/фурии да карат колите им!
  • #9
    Анонимен ( преди 10 години )
    Пищова е рекламното лице на Корола :)
  • #8
    Анонимен ( преди 10 години )
    Ето хората си предпочитата дизели, к'во ги плюете навсякъде, немски каски, тракащи били, ала бала. Истината е, че всъщност са много добри и горния спъсък го показва. Освен Това да не забравяме, че дозелов Голф е най добрата кола в Япония.
fallback
Последни