fallback

И играчите на Барселона получиха Audi-та

Отново най-предпочитан е модела Q7

Тагове:
fallback
  • #27
    Анонимен ( преди 10 години )
    Не бе ***. Това се нарича реклама. Както шапките във ф1, емблемие на болидите и х.н. спопсора на отбора. Когато звездите карат аудита те ги рекламират. Кои са двата най-харесвани клуба? Естествено Барса и Реал и какво карат? Аудита. Това е реклама. Роналдо си кима в гаража р8 сега си взе рс6. Със сигурност за играчите от техния ранг кю7 няма да е колата за нощен клуб а за съботен пазар. Все пан малката перука у вас се надува с ферари, какво остава за финансовите възможности на Роналдо Меси и
  • #26
    Анонимен ( преди 10 години )
    Нещо не ми се вързват нещата, уж Ауди бил голям премиум и каквото още там можеш да се сетиш, а хора с пари, нещо не са ги предпочели, а трябва едва ли не да ги задължават да ги карат! Обикновенно обратното се получава, ако е истински премиум, то хората сами се стремят да го придобият...
  • #25
    до Nev ( преди 10 години )
    Когато отиват на тренировка или някакво клубно събиране ТРЯБВА да са със служебните си коли!
  • #24
    Nev ( преди 10 години )
    А дали ще трябва да ги карат или са им ги раздали просто ей така, заради рекламната новина?Малко странно ми се вижда, Роналдо от Ферарита да скочи в Ауди, жена му сигурно ще го изгони от къщи! :)
  • #23
    Швабен зи каскен ( преди 10 години )
    Хех, и после ще хвалят какви големи продажби правели Алуди... ами те половината ги раздали без пари. То кой ли разумен човек ще плати двойно от собствения си джоб за Шкода..
  • #22
    Анонимен ( преди 10 години )
    Normalno nai-bogatite hora na zemiata da karat Audi,kakto e normalno i tezi bez puktnat gro6 da karat toyotki ili aleksis(lexus)
  • #21
    Анонимен ( преди 10 години )
    TDI zavladia sveta,tova e istinata
  • #20
    груди ( преди 10 години )
    Те пък им дали най-жалките модели на тая псевдо-луксозна марка "автомобили"....
  • #19
    някой ( преди 10 години )
    Из между целия отбор единствено Дани Алвеш има вкус!
  • #18
    Дошо ( преди 10 години )
    А пък на мен дядо Коледа ще ми донесе нов компютър, че тоя го счупих от ръчкане да хваля оризарските джапанки и да плюя по немските премиум марки! Защо ли го правя? Не знам, явно съм комплексар заради дъртата хондичка, която карам вече 10 години и не мога и да си мечтая да карам нещо свестно, да не говорим за нещо по-луксозно! Но, така е и така ще бъде! Идва ми да се гръмна и да ви отърва от тъпите си коментари, но ме е жал за хондичката, ще осиротее хептен горката!
fallback
Последни