IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Honda кръсти най-малкия си кросовър

Моделът ще носи името CR-U и ще бъде на платформата на Jazz (Обновено)

Honda кръсти най-малкия си кросовър

Обновено! Градският кросовър на Honda се казва VEZEL

Най-малкият кросовър на компанията Honda ще се казва CR-U, съобщава изданието Car Dekho. Дебютът на модела е предвиден за стартиращото този петък международно автомобилно изложение в Токио.
Honda кръсти най-малкия си кросовър
Новият всъдеход дели платформа с компактния ван Fit / Jazz от последно поколение. Според информацията на изданието в гамата двигатели бъдат включени бензинов мотор с мощност от около 100 к.с., а също така и дизелови агрегати с малък обем. Други медии твърдят, че моделът ще получи бензинов 1.5 i-VTEC, както и 1.6 литров дизел, който се поставя на Civic. На по-късен етап трябва да се появят и бензиновите VTEC Turbo двигатели.

Дизайнът на новия модел ще бъде в стила на показания на изложението в Детройт през януари тази година концептуален модел Urban SUV (на снимката). Ще има и някои нови стилистични решения от новото поколение на CR-V, сред които са челното стъкло и предната броня.

Серийното производство на модела се очаква да стартира още в началото на 2014 г.

Снимка: Honda

Тагове: honda urban suv honda cr-u
0 от 500