fallback

Land Rover пуска по-голям Evoque

Моделът ще бъде по-лек от настоящата версия

Британският производител на всъдеходи Land Rover подготвя нова версия на своя бестселър Evoque, която ще се появи на пазарите през 2016 година. Моделът ще представлява по-голям вариант, носещ името Evoque XL / Grand Evoque, съобщава Аutocar.Range Rover Evoque. Снимка: Land RoverЗа подобен модел се заговори още преди няколко години, но тогавашната информация сочеше, че той ще бъде готов през 2015 г. Една от причините за отлагането на премиерата, е решението на производителите да конструират возилото на нова платформа.Въпросната платформа е алуминиева и ще бъде заета от Jaguar. Тя ще достави на новия Evoque, носещ към момента кодовото име L560, не само по-големи размери, но и по-ниско тегло. А това ще се отрази благоприятно както на пътното поведение, така и на потреблението на гориво.Бъдещият Evoque XL / Grand Evoque ще се произвежда в новото предприятие на компанията в Солихъл, заедно с бъдещите компактни модели на Jaguar, конструирани на същата платформа.Моделът ще се позиционира между настоящите Evoque и Range Rover Sport, като ще се оборудва с бензинови и дизелови двигатели с четири цилиндъра.Според анализаторите от Bernstein Research британската компания ще може да произвежда и съответно да продава по около 80 000 бройки от модела годишно.

Тагове: range rover evoque
fallback
  • #13
    Антоан ( преди 10 години )
    RRE - не им обръщай внимание , коте ;-@
  • #12
    Антоан ( преди 10 години )
    Ей, големи завистници има бе, гейски бил джипа не знам си какво незнам си що. Ами добре, наистина е гейски, и какво, ние гейовете не сме ли хора?! Ние ще си ги караме, а вие си мечтайте и плюйте колкото си искате! ;-)
  • #11
    A3 ( преди 10 години )
    Nai-gazarskia SUV ever
  • #10
    RRE ( преди 10 години )
    Kolata ia pluiat samo neprikriva6ti se obratni,koito edva svarzvat dvata kraia.
  • #9
    До RRE ( преди 10 години )
    Ти кифло си карай джипчето и си избирай дрешки в мола,а остави истинските мъже да карат истински Сувове.
  • #8
    RRE ( преди 10 години )
    Tova e nai-moga6tia djip v momenta na tazi planeta,kakto i nai-luksoznia.A nai-vajnoto:Moi E
  • #7
    Анонимен ( преди 10 години )
    Грозно, скъпо и безлично.
  • #6
    Анонимен ( преди 10 години )
    Джипче за момиченца.Истинските Сувове са японски.Това е за мола.
  • #5
    Анонимен ( преди 10 години )
    Тоя пък, добра кола за жени! Какво и е женското на тази кола, която е в пъти по-добре изглеждаща от аквариумите на Ауди например...
  • #4
    Анонимен ( преди 10 години )
    Добра кола за жени.
fallback
Последни