IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Луксът в гамата на Renault

Концепцията Initiale Paris представя следващото поколение Espace

Луксът в гамата на Renault

Луксът в гамата на Renault
Френската Renault разпространи първите снимки на концепцията Initiale Paris. Този модел ще има световна премиера на стартиращото тази седмица автомобилно изложение във Франкфурт, като загатва за следващото поколение Espace.

Концептът, който носи името на позабравената луксозна марка на френската компания, се определя от производителите като модел, въплъщаващ визията на марката за премиум автомобил. Най-вероятно той представя първи поглед към следващото поколение на модела Espace.

Вече беше съобщено, че Renault Espace ще загуби част от качествата си на свръх просторен превозвач, като това ще бъде за сметка на превръщането му в кросовър. А концепцията на снимките, носеща името Initiale Paris, представлява именно това - луксозен еднообемен автомобил с висок клиренс и подчертани качества на кросовър.

Според анализатори, цитирани от изданието Аutocar, новото поколение Renault Espace ще бъде един от най-стилните модели в сегмента.

Всички подробности очаквайте в следващите дни.
Луксът в гамата на Renault
Снимки и информация: Renault

0 от 500
  • #8
    5 rate up comment 0 rate down comment
    Вагнер ( преди 10 години )
    За анонимния под Димитър>>Пич тези статистики си ги наври нали знаЙш къдя!Казах Ви минете през няколко сервиза и вижте кви коли има и за какъв проблем са там...С очите си съм виждал сервеизи на Рено пълни с разни Вагени и тем подобни прехвалени мазди,нисанчета,опели и т.н..дори веднъж в сервиза на ауто-Ташев в Пловдив се кипреше еднa Q-7.При въпрос какво търси тази "машина на времето" в сервиз на Рено,отговорът беше.мани,мани,карай си Рендето и не се занимавай с големите голфове,че големи ядове
  • #7
    4 rate up comment 0 rate down comment
    Димитър ( преди 10 години )
    Правилно се изрази "карачи" а не зяпачи!!! Ти чети статистики пък ние ще си караме колите.. :)
  • #6
    3 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Лелеееее,тук все карачи на Рендета на които само им сменяли консумативите.Аби я влезте в някой репорт за повреди,статистики и класации за качество и т.н.Никъде не се сещам да има рендета над средата на таблицата.Дори в повечето случай запазените последни места са за тях.Ама вашите рендета са уникални и много здрави,знам.Ето да гледате,ако не вярвате:http://***.abload.de/img/tuv-report-2011-vede-p5hff.jpgВижте Еспейса къде е!
  • #5
    1 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Новия вел сатис!
  • #4
    6 rate up comment 3 rate down comment
    Х ( преди 10 години )
    Карах няколко години Лагуна дизел-над 150 000 км само консумативи съм сменял. Частите са достъпни, обслужването лесно, удобствата на ниво. Доволен бях. Сега карам по- скъпа кола и ще видим...
  • #3
    4 rate up comment 1 rate down comment
    робърт лъдлъм ( преди 10 години )
    добра си е колата!
  • #2
    11 rate up comment 3 rate down comment
    ВАГНЕР ( преди 10 години )
    Кое качество и надежност куцат при Рено,бе пич?Я мини през няколко сервиза и виж какви коли има там и защо са там..!Ще се изненадаш от резултата колега...От 12 г.карам само Рено и съм впечатлен от марката.Мои приятели със разни Хонди,Голфове и Опели ме навиваха да не вземам Рено,но ела и виж кой е по-ненадеждния автомобил.В сервиз влизам само за смяна на консумативи пиЧ!!!
  • #1
    7 rate up comment 13 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Абе на-важното е п.чката на предния капак да е голяма и да се вижда от далече.Само не разбрах обаче,как така Espace го трансформират в кросоувър?Това би трябвало да бъде съвсем различен модел с друго име,защото е съвсем друг клас.Също така лукс и Рено са несъвместими неща.Единствено от групата Infiniti предлага лукс.Иначе Espace е най-добрият ВАН на пазара с най-добра возия и комфорт.Ако не им куцаха качеството и надеждността,щяха да са 1 в класа.