fallback

Това е Seat Leon ST

Най-лекото комби в сегмента демонстрира огромен багажник

Тагове: seat leon seat leon st
fallback
  • #6
    анонимен ( преди 4 години )
    карам такова 1.4тси 150 коня вече 3 години - страхотна кола. Пъргава, тиха, приятна за управление, икономична (почти като стария 2.0тди дизел харчи) и има място. Като недостатък - не е най-комфортната возия, но не е и твърдак.
  • #5
    A3 ( преди 10 години )
    Mnogo dobur avtomobil!Dizaina e moderen i simpatichen,dwigatelite sa izpitani boici,tegloto e kolkoto na avtomobil ot niskiq klas,a ka4estwoto e na prili4no nivo.Az li4no bih wzel edin takaw 1,6 tdi i pei surce :)))))))))))
  • #4
    Анонимен ( преди 10 години )
    На мен ми харесва!
  • #3
    Анонимен ( преди 10 години )
    Хаха, този пък вече по платформите ги познава-човекът рентген. Реално ако никой никъде не каже на каква платформа е даден автомобил, няма как да се разбере освен ако не се "разкости" до основите. Не виждам каквъ е проблема - хресваш си автомобила по външен вид, техн. параметри, цена и толкоз. Ако ще мвсички автомобили в света да са на една и съща платформа ,к'во ви пука? Преди 30 години, като са били на различни платформи да не са били по добри като пътно поведение и възможности от сегашните?
  • #2
    груди ( преди 10 години )
    Испанкси Спортсбек, лошо няма! Освен цената му, разбира се :)
  • #1
    Анонимен ( преди 10 години )
    Леко е щото е евтино. Иначе за бюджетно комби мисля, че е доста добро решение. Оправиха малко интериора (малко ... ) и по заприлича на автомобил. Остава обаче въпроса с цената и качеството идващо от ВАГ.. НА пръв поглед става.
fallback
Последни