IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Бъги в моделната гама на Volkswagen

Германците патентоваха модела Buggy Up!

Бъги в моделната гама на Volkswagen

Концепцията Buggy Up!, която Volkswagen представи във Франкфурт преди 2 години, може да се превърне в сериен модел. Това съобщава британското издание Аutocar, което разкри изображения на возилото, подадени от Volkswagen в патентното ведомство на САЩ.
Бъги в моделната гама на Volkswagen
До този момент от Volkswagen не са обявили официално намерението си да пускат на пазара подобен модел. Аutocar обаче посочва, че няколко източника са потвърдили, че Buggy Up! ще има сериен вариант. Според тях екстремното возило ще помогне на марката да затвърди приключенския си имидж, който изгради през 60-те години на миналия век с модели като Beetle, Camper и Karmann Ghia.
Бъги в моделната гама на Volkswagen
Дали Volkswagen Buggy Up! наистина ще излезе на пазара, предстои да разберем. Шансовете обаче не са малки, тъй като германската компания обяви, че възнамерява да увеличи гамата си от компактни модели. Те ще използват базата на най-малката кола в гамата - Up!. Първият от тях е кросовъра Taigun, а следващият вероятно ще бъде Buggy Up!.
Бъги в моделната гама на Volkswagen
Volkswagen Buggy Up! е вдъхновен от бъгито Meyers Manx, което се произвежда между 1964 и 1972 година върху скъсена платформа от Beetle. Показаният във Франкфурт прототип залага на подобна концепция - открита конструкция без врати, водоустойчиви материи в салона и място за двама пасажери.

Снимки: Volkswagen

Тагове: volkswagen buggy up!
0 от 500
  • #9
    0 rate up comment 0 rate down comment
    раптор ( преди 10 години )
    Каква страст! Какви хитроумни защитни тези! Толкова енергия за какво?!?! Да се делим на *** автомобилни марки! Ако не гледате обективно на нещата, значи не разбирате от коли! Единоборството между автомобилните компании ще продължава! Едни ще се издигат, други ще падат, както става с почти всички неща в живота.
  • #8
    2 rate up comment 1 rate down comment
    zoom-zoom ( преди 10 години )
    i bez tva ot UP drugo ne stava, o6te na vremeto kato go vidqh tva na concept si kazah,4e 6e e hit!aman ot mini i design-erski damski koli4ki...vreme e za ne6to po-hiparsko!nai-posle ne6to interesno i ot vw!
  • #7
    13 rate up comment 5 rate down comment
    До Дошо ( преди 10 години )
    Споко това да не ти е Тойота да се счупи или да и откажат спирачките или сама да реши да си подава газ до дупка и да мачкаш хората на плажа.То за какъв плаж говорим изобщо, едва ли можеш да отидеш на почивка с Тойота, когато през ден я привикват в сервиза за отстраняване на пореден дефект в поредната сервизна акция.
  • #6
    8 rate up comment 1 rate down comment
    Subarufan ( преди 10 години )
    Това е мног свежарско и според мен ще е грешка ако не го пуснат на пазара! За съжеление ФВ са доказали, че предпочитат те да диктуват на клиента какво да харесва, вместо клиента да им казва какво харесват и биха си купили! Заради подобна грешка от Ябълките, доста укоряваха дори и Стййв Джобс...
  • #5
    11 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    DAS ***!
  • #4
    15 rate up comment 1 rate down comment
    IT ( преди 10 години )
    Свежаркааа ! :)) Напомня ми за един Уникален техен концепт от преди години :)) Уви той не видя бял свят едва ли и този ще види....дано греша :)Ваген изненадват с много яки идейки от врем на време, но като се опре до производство си циклят със закостенелите швабски стереотипи !:)) Нищо де, важното е да има и творчество ! :)
  • #3
    28 rate up comment 2 rate down comment
    Прометей ( преди 10 години )
    Определено ще внесе разнообразие в пернишкия трафик...
  • #2
    6 rate up comment 17 rate down comment
    MME ( преди 10 години )
    aidee momko lqgai da spi6 pii edna studena voda 4e te bluska ne6to
  • #1
    24 rate up comment 10 rate down comment
    RRE ( преди 10 години )
    Prosto e fenomenalna.Iskam Iskammm iaaaa za vilata na Albena