IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Skoda връчи Superb на чешкия президент

Лимузината е от върховото изпълнение Laurin & Klement

Skoda връчи Superb на чешкия президент

Skoda връчи първия обновен Superb на чешкия президент Милош Земан, съобщиха от централата на компанията.
Skoda връчи Superb на чешкия президент
Президентската лимузина е от върховото изпълнение Laurin & Klement и е изпълнена със строго официалния Black Magic черен цвят. Интериорът е тапициран изцяло с кафява кожа, предните седалки са с отопление и охлаждане, а всичко това е комбинирано с детайли с „piano lack” покритие.
Skoda връчи Superb на чешкия президент
Мощността от 260 к.с. и 350 Нм се доставя от 3.6 FSI V6 двигател, който е комбиниран с 6-степенна DSG трансмисия и система за двойно предаване. Лимузината ускорява от 0 до 100 км/ч за 6.4 секунди, а максималната й скорост е ограничена по електронен път на 250 км/ч.
Skoda връчи Superb на чешкия президент
Снимки: Skoda

Тагове: laurin & klement
0 от 500
  • #11
    3 rate up comment 0 rate down comment
    Ванко ( преди 10 години )
    Защо търтеите от правителството ,народно събрание,министерства и агенции трябва да се возят и ползват безплатно държавни лимузини за по 150000-200000лв.,толкова ли е качествена работата им,че заслужават освен големи заплати , привилегии и автомобили?????
  • #10
    5 rate up comment 2 rate down comment
    ПР ( преди 10 години )
    Само човек, притежаващ тотална каруца може бъде толкова язвителен в коментарите си.Хората нямащи възможност да купят тази кола с това оборудване, да спират да злобеят - жалко е. Един ден им пожелавам да карат каквото искат.
  • #9
    9 rate up comment 4 rate down comment
    !?!?!? ( преди 10 години )
    Въпроса е кога ще се скапи DSG-то?
  • #8
    5 rate up comment 2 rate down comment
    Slavo ( преди 10 години )
    Zeman се вози в тази кола вече 9-ти ден. Малко късна новина май? Това няма НИЩО общо със самата кола! Обещал беше преди изборите, че няма да се вози на Audi и BMW. Изпълни си обещанието! Дори в Чехия да се произвеждат ТАТА NANO пак щеше да се вози на нея! Може да е комунист и алкохолик, но си държи на народа и държавата! Още когато е бил премиер (1998-2002) се е возил на TATRA T700GT (страааашна кола)! Но всичко това не слага СУПЕРБ между супер лимузините!
  • #7
    8 rate up comment 0 rate down comment
    до deadfox ( преди 10 години )
    45? 60л са резервоарите на всичките супърби. което пак е малко. 70-80 би било добре.
  • #6
    18 rate up comment 6 rate down comment
    deadfox ( преди 10 години )
    Имах късмета миналия Юли да карам една такава комби.Имам само две забележки. Да оправят DSG-то, много е мудно дори в режим спорт. Второто е: е не може 3,6 двг и 260к.с.10-12л./100км. и две шепи резервоар (45л.), от София до Бургас не можах да стигна с един резервоар. Иначе колата е много добра, голяма събра багажа за двама възрастни и две деца. На магистралата беше супер, защото гледаш някакво Шкоде комби което по нищо не прилича на резачка и изведнъж то ти прави егати ластика :)
  • #5
    6 rate up comment 10 rate down comment
    Пишман избирател ( преди 10 години )
    Абе преди няколко дена арестуваха половината чешко правителство. Да не пишат скоро, че са арестували и президента заради приеман подкуп? Ама че нагли политици! Нашият Гоце си кара още Голф двойката.
  • #4
    21 rate up comment 7 rate down comment
    ПР ( преди 10 години )
    Карам супърб и ми харесва. Коментарът на Фройд ме разсмя :) Колкото до Дошо, по добре да не пиша нищо.
  • #3
    32 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Не е важно дали е хубава или не колата, по е важно кога ще видим нашите политици в Great Wall.Хората правят всичко за да рекламират произведените в тяхната страна стоки.
  • #2
    29 rate up comment 29 rate down comment
    до Дошо ( преди 10 години )
    Всеки един модел на Skoda в съответния клас e в пъти по-добър и красив от всеки един модел на Toyota в същите сегменти! Факт!Всеки един средноителигентен човек има по-добри и по-красиви мисли от теб! Факт!