fallback

Световна премиера в София за новата Corolla

Първото представяне пред публика на най-продаваната кола в света се състоя в България

Тагове: Toyota Corolla
fallback
  • #35
    Анонимен ( преди 11 години )
    Като е по-красива бегай в хАмерика да е караш!Абе квото и да си говорим и двете са в пъти по-красиви от грозното недоразумение BMW135i.
  • #34
    BMW135i_cobb_stage1 ( преди 11 години )
    Amerikanskata versiq opredeleno e v puti po-=krasiva!
  • #33
    Анонимен ( преди 11 години )
    От Тойота са го ръгали яко в гъзъъъъъ, точно от това има омраза към марката.
  • #32
    Анонимен ( преди 11 години )
    В този клас най-добрите предложения според мен са Сивик и тази Корола.Очаквам да излезе новата Мазда 3.Предполагам ще я направят перфектно.На който му харесват Гоуфовете или др. коли нека си ги кара и харесва.Лошо няма,но постоянно да плюеш по другите не е добро поведение.На мен примерно Гоуф не ми харесва и никога не ми е харесвал и като видя статия с него просто е подминавал.Не ме вълнува и не чета,а какво ли остава да коментирам.
  • #31
    Анонимен ( преди 11 години )
    ВАГиналното *** пак е налазило статията за Тойота.Не знам в Тойота ли са го изнасилвали,че толкова много е мрази тази марка.Има,има нещо, но не иска да си признае.Това да мразиш някаква марка е болестно състояние.Тя не е живо същество бе селски.Дори вече си мисля,че този индивид с много никове живее само,за да мрази.Статиите за Тойота повече му харесват отколкото всички други,защото там може да пише глупости на воля.Болна работа ви казвам.На мен новата Корола ми харесва.Много добре изглежда
  • #30
    Анонимен ( преди 11 години )
    Спийдарт, *** от Юруково
  • #29
    speedart ( преди 11 години )
    Кашон с гирлянди по-него...циганиика , ми да си го продават на Американския пазар , там колата е без значение важното е да я има....
  • #28
    Анонимен ( преди 11 години )
    Има една единствена японска марка, която прави конглокентни коли на европейските и като дизайн, и като качество на материалите, и като удоволствие от шофирането.. абе като истинска конглокенция на немската премиум-тройка. И това е инфинити. Техните коли са наистина страхотни, и са доста по-редки по улиците което мен ме привлича. Но тойота и компания просто е срам, както показаха и в този модел. Наблъскали електроники и екстри, ама хората пак не ги искат. На европейския пазар - срамни резултати..
  • #27
    G ( преди 11 години )
    Хора Chevy Cruze е няколко класи над това евтино недоразумение. Дори модела е на няколко години вече. Тези направо се подиграват с клиентите. Е толкова пластмаса няма в никой модел от този клас. Пълен смях. Погледнете конглокенцията и ще се убедите.А дилърите на Toyota да ходят на Черква да се молят и палят свещи за някой заблуден да реши да си я купи, вместо да седат и пишат глупости във форумите!
  • #26
    11е ( преди 11 години )
    Миналата година купих нов Ярис 1,33 бензин. Ами какво да Ви кажа кола за пенсионери,моторчето въобще не се радва на живота.Аз си падам по модела и ще чакам да качат двигателите ,като съобщиха на BMW.
fallback
Последни