fallback

Това е новата Insignia

Флагманът на Opel премина през щателен фейслифт

Тагове: opel insignia
fallback
  • #16
    Голкочев ( преди 11 години )
    Интересно ми е, какъв кусур ще намерят сега немските журналисти, за да изстрелят Пасат пред Инсиния. Вече Опел оправиха таблото и съм сигурен, че журналистите ще забележат това, но ей така, между другото, оплювайки други неща в тая кола, които досега незнайно защо не са забелязали.
  • #15
    Голкочев ( преди 11 години )
    Колега, не знам какво са ти обяснявали на глоксовете, но аз бях при най-дъртия и плешв инструктор, демек най-опитния и най-биещия. Та той ни караше да правим точно обратно - леко да прихващаме само лоста и да го побутваме, докато той сам си намери положението. Няма такиванеща - да се държи и ръчка здраво лоста! Тоя дето те е учил му пиши двойка, защото те е карал да правиш опасни неща!
  • #14
    до !!! ( преди 11 години )
    При силното стискане и вкарване на лоста, се кривят самите скорости-при старите коли те се изправяха, но с времето пак се кривят.Метал един път огънат ли е-край.При новите коли ако вкарваш със сила и ако изкривиш скоростите - направо нова скоростна кутия. Затова е нужно само леко бутане и лек захват
  • #13
    Аз до 12 ( преди 11 години )
    Съгласен съм. Не мога да разбера защо всички се бутат на БМВ и Мерцедес. Скъпи като цени, скъпи като поддръжка(дори и за немците поддръжката не за всеки джоб). За нас като доходи са ни достатъчни коли като Опел, Шкода( доста се изстреляха от както Шевролет ги купи), Киа...
  • #12
    Анонимен ( преди 11 години )
    Старата беше по-приятна на външен вид. Но пък имат доста интересна гама от двигатели.
  • #11
    от !!! " до !! ( преди 11 години )
    Аз нямам дамска ръка, а и навремето когато карах глоксове ми обясняваха, че ск. лост се обгръща плътно..., така че навика трудно се изкоренява.
  • #10
    до !!! ( преди 11 години )
    Отминаха времената, когато лостовете бяха твърди и трябваше да ги хванеш здраво и да ги буташ със сила. Сега е достатъчно с леко бутане.
  • #9
    до !!! ( преди 11 години )
    Ами хвани лоста така,че да не натискаш копчето. не знам къде е копчето, но не ми се вярва да хващаш лоста само по един начин
  • #8
    xax ( преди 11 години )
    za6toto predi 20-30 godini qponsoto se ta4e6e ot celiq svqt a vuv momenta aponskitee koli sa edni ot nai beli4nite izklu4itelno sku4ni koli :)
  • #7
    Онзи ( преди 11 години )
    добре изглежда успяли са да премахнат многото бутони от централната конзола
fallback
Последни