fallback

Напълно новата Toyota Corolla

11-тото поколение на колата получава по-лека платформа, нов дизайн, по-просторен салон и по-богато оборудване

Тагове: Toyota Corolla
fallback
  • #51
    анти-шваба ( преди 11 години )
    А така герману - обясни как са и малки гумите на тойотата - ми че тва е почти толкова страшно като да ти гръмне турбото, докато изпреварваш ТИР на двулентов път и срещу тебе идва ЗИЛ. Давай зоби - разкъсвай :):):)
  • #50
    Анонимен ( преди 11 години )
    Много приятен автомобил.Гледам,че тук някой хора са се развихрили да ръсят мозъци и да плюят.Сложете шкодата или един гоуф до Королата и ако имате очи ще видите,каква огромна разлика има в класите между тях в полза на Тойотата.До сега Королите бяха скучни,но това е модел,който е много свеж и актуален.За качеството и надеждността мисля няма нужда да говорим,защото се знае,че там Тойота са най-силни и нямат слаби модели.За пореден път Корола ще е бестселър на пазара и ще се продава добре.
  • #49
    Germany ( преди 11 години )
    за тая тоиота или добро или нищо...то бива простотия ама да надминеш рено флуенс по грозотия и нещастно излъчване на колата...не знам защо го правят.погледнете на първата снимка задното колело как рахитично стои,на втората предното в какъв гигантски калник е завряно...и това табло все не създаващо никакъв уют,все едно си в реис.честно не знам защо го правят.
  • #48
    82657 ( преди 11 години )
    фенчето на ВАГини и шкодилаци направо се е озъбило от спек:) давай брато - напиши още 47 коментара па дано спрат да гърмят нещастните ви вагински турбота и да спрат да се пукат тея глави на двигатели и да спрат ви сменят нещастните скоростни кутии на всяка смяна на масло.
  • #47
    До Док ( преди 11 години )
    Хюндай и Киа са корейски марки.
  • #46
    doc ( преди 11 години )
    от корейците имах предвид хахахахх
  • #45
    doc ( преди 11 години )
    Хора, доживяхме го. Тойота престана да краде от германците и започна... да краде от японците! Задницата е копие на новите хюндаи, както и цялотото табло вътре, а пък предницата е копие на кия. Толкова ли са зле дизайнерите на тойота че все трябва да копират се питам от много години!
  • #44
    Triforce ( преди 11 години )
    *** дървото! Ауриса е много по-красив! То бива да е такова дърво, ама...Ужасно е!!!Ще пратя някой дърводелец да го дооправи, че така за нищо не става!!!
  • #43
    Хаспарух Миткошилев ( преди 11 години )
    Тойота ли ? а не мерси ! дори да няма сервизна акция, (което звучи като фантазия) пак не бих се качил, евтини дръбкащи пластмаси, миризма на евтин турски балатум, дървена японска возия, все японски коли возат като каруци
  • #42
    Екзем Стафилококов ( преди 11 години )
    Амбициозен ъгловат дизайн, но без много умисъл, голямо и тромаво купе с малки гумички, сигурно от завода излиза на 165/70/13 гуми, хем не е грозна, хем обаче е недомислена. За жалост на жалките Тойота фенчета, колата като техника под модерното купе се крият технологии от 80тте 16v малолитражка с обикновен инжекцион, мостова греда за задно окачване и 1 носач с пружина и 1 амортесьор отпред, както и архаични механични трансмисии
fallback
Последни