fallback

Напълно новата Toyota Corolla

11-тото поколение на колата получава по-лека платформа, нов дизайн, по-просторен салон и по-богато оборудване

Тагове: Toyota Corolla
fallback
  • #61
    Върл ЦеСеКАр ( преди 11 години )
    Не забравяйте,че това е американският модел.Европейският е съвсем различен и прилича на новият Аурис.И двата модела ми харесват,но европейският повече ми допада.Надявам се скоро да го видя на живо и ако е наистина толкова красив,като на снимките може би ще си го взема.
  • #60
    Зорко око ( преди 11 години )
    Нагла кражба от Фолксваген, особено предницата, но пак не им се е получило, пак ще ги купуват само бедняците в Мексико, Индия и Виетнам.
  • #59
    Анонимен ( преди 11 години )
    Надявам се да е красива (блокнал съм си снимките, за да не си разваля удоволствието от това да я зърна за първи път на живо).
  • #58
    Върл Левскар ( преди 11 години )
    На всички злобари в човките !Направен е автомобил и не като Вас добива вътрешен продукт .ХАЙДЕ *** , С КРИТИКИТЕ ВЪРНЕТЕ МЛЯКОТО !Аз карам Дачия , но не от снобизъм , а да си прибера семейството у дома .Този автомобил е мечтата ми - марката преди всичко !Извинете за грубия език !
  • #57
    Subarufan ( преди 11 години )
    В кръга на шегата , разбира се, ама с такива върли критици в нашата скъпа Родина, нищо чудно, че само китайците се излъгаха да правят коли тук! :)
  • #56
    v-1 ( преди 11 години )
    Много добре са се справил от Тойота, предлагат остра порменен дизайн на королата. Също така по-големи размери и по-малка маса. Оборудването на ниво,даже супер ниво за този клас. Ама като гледам кви коментарите, май повечето хора, пищещи тук, сигурно не са прочели друго освен заглавието и са видели картинките :)))) Мтъкаа
  • #55
    Roadrunner ( преди 11 години )
    До Triforce, точно това е проблема, че новият Аурис, с тая отвратителна задница е в пъти по-красив от Королата, т.е представи си колко грозна е Королата тогава........То и от Хюданй е по-грозна, защото Хюндая поне е еднакъв като стил от пред и отзад - флуидната им форма, която аз ич не харесвма, ама поне е симетричен някак. А королата отпред ръбесто, отзад фуилдни форми, като луноход някакъв висока......
  • #54
    raptor ( преди 11 години )
    Abe corolla ne be6e li nai-razprostraneniq model kola v sveta?!?! Kriticite da di6at!
  • #53
    Klasika ( преди 11 години )
    Хубава кола,и......точно отпред са се омаскарили.....?!?!?!?!?Кой по ^ д ****-лите ^ им внуши,че решетката е много хубава като е черна до долу,а?.....Кашпировски ли ?!?!?Все едно възрастна дама е *забрала* бордюр и е отнесла долната част ...?!?Ето как трябваше да завършат хубавата кола: - оправил съм долната престилка - оправих фаровете да не са Корейски -много по Американски станаха,но пък се харесват в Европа и Крайслер го доказа.дайте на голям екран за да се види:много по-красива ,по-агресивна и по-хармонична е вече колата.......-значи могло !........абе колко му трябва, нали ?......а те баш там са разсъждавали като селския ***...........
  • #52
    Онзи ( преди 11 години )
    ле-ле мале то злоба то чудо....един човек с много имена пише едни и същи коментари....дали е за съжаление???или за смях???
fallback
Последни