fallback

Fiat възражда марка за евтини модели

Първият модел на Autobianchi ще бъде седан за около 5000 евро

Концернът Fiat планира да възроди автомобилната марка Autobianchi, която съществува между 1955 и 1995 г. Според германското издание Bild, тя ще трябва да произвежда евтини модели, предназначени предимно за пазарите в Източна Европа. Те ще се сглобяват в заводите на Fiat в Русия и Полша.Последното лого на Autobianchi. Снимка: Fiat Първият от тях ще бъде построен на базата на старото Punto. Това ще бъде компактен седан, чиято ориентировъчна цена ще е около 5000 евро. Целта на този автомобил е да се пребори с конкуренцията на Dacia, а и на Nissan, който готви възраждането на марката Datsun.По този начин Fiat тръгва по стъпките на Volkswagen, който също има намерение да пусне на пазара евтина марка. Тя ще произвежда автомобили в няколко варианта – лифтбек, комби и миниван, като цените им ще стартират от 6000 евро.Autobianchi A112 от 1984 г. Снимка: Fiat Освен нова марка автомобили, която трябва да се появи догодина, Fiat подготвя и два собствени нови модела. Това са хечбек с 5 врати и комби, което ще бъде изградено на базата на седана Viaggio. Те също трябва да са готови за производство до края на 2014 г. Моделите ще бъдат обзаведени с 1.4-литровия бензинов турбо-мотор на италианците, който се предлага в два варианта на мощност – 120 и 150 к.с.Освен това представеният наскоро Fiat Viaggio ще стане донор и за нов хечбек, който ще заеме мястото на Bravo в моделната гама на концерна. Спестените от разработката на ново Bravo средства ще отидат за създаването на нови кросовъри на Fiat.

fallback
  • #14
    Анонимен ( преди 11 години )
    Супер!
  • #13
    Веселяк ( преди 11 години )
    Като се замисля, може да е заради безопасността на пешеходците...Че с обратен наклон при инцидент директно те бута под колата.
  • #12
    Веселяк ( преди 11 години )
    Невероятно е. Просто страхотно.Само ми се иска да е запазен наклолна на предницата на оригинала. В последната снимка със скици вероятно има обяснение защо се променя, но сега не ми се занимава с Гугъл Транслейт.
  • #11
    Анонимен ( преди 11 години )
    Ето, това имам в предвид!!http://***.autoevolution.com/news/fiat-127-redesigned-for-the-21st-century-photo-gallery-56809.html
  • #10
    Оня с Италианките ( преди 11 години )
    Klasika, аз съм ти най-големиякритик, но когато си прав, винагити го признавам! Имам един въпроскъм теб, виждал ли си проекта Fiat127 ??? Eй сега, ще го потърся.
  • #9
    KLASIKA ( преди 11 години )
    Ще е страхотно !!!Но всичко зависи от дизайна.......
  • #8
    eddie ( преди 11 години )
    Забрави да кажеш и по- хубави!
  • #7
    Cumfarter ( преди 11 години )
    Че то по-евтини от моделите на самия Fiat, има ли?
  • #6
    BG ( преди 11 години )
    да бе верно, страшно симпатична кола. Едно време (началото на 90-те) съм виждал 2-3 такива
  • #5
    Оня с Италианките ( преди 11 години )
    Ако и направят "римейк" като Fiat 500, ще стане страхотна...... наскоро гледах подобен проект на Fiat 127, и останах слисан колко добре се е получило, на фона на новите дизайнерски виждания....като доказателство, че класическите идеи, са все още актуални.....
fallback
Последни