fallback

Toyota ще разкрие новата Corolla предпремиерно

Моделът ще бъде по-голям, по-атрактивен и по-комфортен

fallback
  • #23
    Анонимен ( преди 11 години )
    Предполагам ще пуснат и хибридна версия на модела на по-тънка цена, която ще се купува, като топъл хляб. В момента производството на Приус не може да насмогне на търсенето. В ТМ Ауто се чака между 6-12 м. при поръчка на Приус. Който не вярва да провери. В Германия също толкова се чака. Трябва да се разшири гамата от хибриди, за да се задоволи огромното търсене!
  • #22
    Анонимен ( преди 11 години )
    ***-***, виждам, че си много ***. До сега твърдеше, че Тойота били слагали LED светлини с 5 годишно закъснение. Оказва се обаче, че не Тойота, а тъпите, като теб германчета с още по-голямо закъснение слагат LED светлини! Дори го пише в купеното от ВАГ списание. Значи немците признават кой и кога слага LED светлини за първи път, а *** *** си знае своето. Прочети за Приус 2 *** глупаво! Технологично германиите само копират и дават на китайците да им произвеждат кочините.
  • #21
    Анонимен ( преди 11 години )
    ВЕЛИКОЛЕПНА ....за първи път, красива Corolla!
  • #20
    самурай ( преди 11 години )
    Тъпият и *** чалгаджия в БГ няма от къде да знае, че LED светлините са дело на японците. Гледа грозните фарове на Ауди и си мисли, че те са създателите. Ама от къде да знае, като не чете, а и в махалата карат само немски кочини.Колкото до Королата мога да кажа само РЕСПЕКТ. Страхотно са е направили. БРАВО! И да напомня на болните мозъци, че това е най-продавания модел автомобил за всички времена, а сега като гледам ще е и най-красивият.
  • #19
    2013 откриха америка ( преди 11 години )
    Все пак LED е нещо скъпо и модерно, няма място в евтина и грозна трошка на трошьота хихихи
  • #18
    Анонимен ( преди 11 години )
    Ахахахаха, трошьота приус имала първа LED... Евала циганино, това е точно виц по случай 1-ви април! Естествено че само ти ще си вяхваш мухахахаха
  • #17
    Анонимен ( преди 11 години )
    ВАГиналче глупаво,чети:http://autobild.bg/%D0%9A%D0%B0%D0%BA%D0%B2%D0%BE-%D1%81%D0%B2%D0%B5%D1%82%D0%B8-%D1%82%D1%83%D0%BA/a450Първите LED светлини на задните стопове се слагат на Приус 2 през 2003,когато ВАГ още тракат с помпа-дюзата,а след това През 2007 година Lexus LS 600h бе първият сериен автомобил на света, оборудван с LED-фарове за късите светлини.Германчетата пак са копирали и то некадърно от японците.Започнаха да кичат колите си с лампички,като коледни елхи за радост на ***.
  • #16
    Пацо ( преди 11 години )
    Ако хонда и трошьота са космически кораби то значи бмв или ауди са НЛО - стига смешни вицове за евтините и грозни японски тояги!
  • #15
    doc ( преди 11 години )
    Поздравления! След като всички марки откриха LED светлините - първи немците, после французите, италианците, англичаните, американците, корейците и така нататък ОЧАКВАМЕ най-накрая с над 5 годишно закъснение и тойота да представи първия си модел с LED светлини! БРАВО! Поредното доказателство колко "модерни" и "технологични" са колите на тойота...
  • #14
    Obrut ( преди 11 години )
    JDM - щом казваш, явно имаш повече информация от мен :)))
fallback
Последни