fallback

Toyota ще разкрие новата Corolla предпремиерно

Моделът ще бъде по-голям, по-атрактивен и по-комфортен

fallback
  • #53
    v-1 ( преди 11 години )
    Приятелю, с анонимни разбирачи, които дори нямат книжка не виждам смисъл да споря... Пожелавам ти като порастнеш да имаш пари и да си купиш Ауди.
  • #52
    doc ( преди 11 години )
    Lexus purvi vuvedoha parkiraneto bez ruce i oshte mnooogo drugi neshta,no kak prostovatite pronemski fen4eta da go znayat tova?
  • #51
    Анонимен ( преди 11 години )
    По добре ти чети линковете. първия автомобил с ЛЕД дневни светлини е Ауди Р8 и снимка са ти дали с линка. Първата кола с пълни лед светлини(дневни,къси и дълги) пак е Ауди Р8, а първия седан с пълни дневни ЛЕД светлини е Ауди А6. Лексус и до сега не знам дали имат пълни Лед светлини. Най-скъпия и Луксозен модел на Лексус LS 600h е само с ЛЕД къси светлини, пълен ***.
  • #50
    Анонимен ( преди 11 години )
    *** крадците, сложили на Хондата емблема на Тойота и вече предлагат нов модел. Май след като открили че Американците харесват най-много Хонда и решили да се опитат да ги подмамят с евтина Корола с дизайн на Хонда. Както правеха с моделите на Лексус когато Американците бяха луди по Мерцедес, Тойота започна да вади Лексуси с дизайн на Мерцедес. Пазарят двигатели от БМВ, за да подлъжат клиентите, че имат вече коли с добри двигатели. взеха и модел на Субару и пак сложиха емблема Тойота.кого лъжат?
  • #49
    Анонимен ( преди 11 години )
    Неразбралите глупави немски фенчета да отворят линковете по долу и да четат а не да си съчиняват глупости.Дебютите на колите които цитират не са с ЛЕД а с обикновени светлини.по късно започват да ги слагат на моделите си.това е.знам че на някой не им отърва да е така но срещу фактите и боговете мълчат само глупаците се мъчат да ги оспорят.
  • #48
    v-1 ( преди 11 години )
    ХАхаха, тук някви деца, които само са гледали Ауди-та филмите и си милят, че като го дават по телевизора е много добро, и сега му обсъждат ЛЕД светлинките. Ще ме съсипете от смях направо, винаги се развеселявам като чета коментарите :D Ест. че апонците първо вкарват концепцията за ЛЕД светлини, та те винаги са били много напред от всички останали отноцно електрониката бе деца! Ама то само с гледане на филми не става трябва и да четете книжки.
  • #47
    Анонимен ( преди 11 години )
    И кое е въвел Лексус? Че не разбрах? Предложил 1 година по късно лед светлини от Ауди. Искаш да кажеш че Ауди са първи. Не само че Ауди въвеждат първи ЛЕД дневни светлини, но и първи въвеждат пълните лед светлини опционално естествено не серийно. Пълни значи габарит,къси и дълги. Лексус не знам дали и в момента предлагат такова нещо. Май предлагат само къси лед светлини.
  • #46
    Анонимен ( преди 11 години )
    Хубава Хонда.
  • #45
    Анонимен ( преди 11 години )
    Голям спор за революцията в автомобилостроенето - ЛЕД светлините. Kaк ли е било преди тях ;D
  • #44
    Анонимен ( преди 11 години )
    Да пише го много ясно пълни ЛЕД светлини габарит,къси и дълги. това става през 2008г. А дневните ЛЕД са им от 2006г. Какво не можеш да разбереш че спориш като постоянно обясняваш че пишело че от 2008г Р8 вече може да се поръча с изцяло ЛЕД светлини. Лексус да не би да е можел тогава?
fallback
Последни