IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Infiniti QX60 Hybrid се появи в Ню Йорк

Моделът има 253 к.с. и среден разход от 9 л /100 км

Infiniti QX60 Hybrid се появи в Ню Йорк

Протичащото в момента автомобилно изложение в Ню Йорк е цена за премиерата на новото Infiniti QX60 Hybrid. Това е 7-местен SUV, разполагащ с мощност от 253 к.с., чийто разход на гориво е 9 л/100 км.
Infiniti QX60 Hybrid се появи в Ню Йорк
От луксозната японска марка посочват, че QX60 Hybrid е насочен към онзи купувачи, които държат на екологията и икономичността. Но също така и на динамиката, тъй като хибридната система доставя обща мощност, която е присъща на 3.5-литров бензинов V6 двигател.

Под капака на Infiniti QX60 Hybrid е поставен 2.5-литров бензинов двигател с четири цилиндъра и система за принудително пълнене. Той работи съвместно с електромотор и CVT трансмисия. Батериите са литиево-йонни.

Общата мощност на системата достига 253 к.с. и 329 Нм, а средното потребление на гориво е 9 л/100 м. Така общият пробег с напълно заредени батерии и резервоар достига 500 км.
Infiniti QX60 Hybrid се появи в Ню Йорк
От Infiniti посочват, че поставените в задната част батерии не влияят на обема на багажника, което е позволило QX60 Hybrid да предлага 7 места в салона си, също като стандартните версии на този модел.

Infiniti QX60 Hybrid е вторият модел на марката, получил новите обозначения (преди носеше инициалите JX). Той ще стъпи на пазарите в Северна Америка това лято, като ще бъде с около $3000 по-скъп от бензиновата версия.
Infiniti QX60 Hybrid се появи в Ню Йорк
Снимки: Infiniti

0 от 500