IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Mercedes-Benz подготвя GLA AMG

Кросовърът ще трябва да се конукрира със спортната версия на Audi Q3

Mercedes-Benz подготвя GLA AMG

Mercedes-Benz работи усилено върху спортен кросовър GLA AMG, който ще бъде изграден на базата на новата A-class. Машината ще разчита на 2.0 литров турбо-мотор с мощност 335 к.с. и ще трябва да се пребори за клиенти със спортната версия на Audi Q3.
Mercedes-Benz подготвя GLA AMG
Кросовърът се отличава от хечбека, чиято платформа използва, по увеличения си пътен просвет, разширените калници, рейлингите на покрива и спойлера на задната врата. Освен това машината ще разполага с всъдеходни прагове, които ще я защитават при движение в по-тежки условия.

GLA AMG ще се оборудва стандартно със система за задвижване на четирите колела. При обикновените модификации на модела също ще се предлага такова задвижване, но то ще бъде достъпно при по-високите нива на оборудване. Колкото до моторите – очаква се базови за Mercedes GLA да бъдат 1.6 литров бензинов мотор с мощност 156 к.с. и 2.0 литров с мощност 211 к.с.

Снимка: Mercedes-Benz-fans.de

0 от 500
  • #2
    6 rate up comment 2 rate down comment
    KLASIKA ( преди 11 години )
    Абсолютно съм съгласен брате Българино Triforce !Затова правя един модел по-малък от ML ,но истински Мерцедес с Мерцедески размери и моля шегите с моделките-джипки-бибитки да спрат до точно този размер и сегмент!:http://imageshack.us/photo/my-images/805/2014mercedesbenzgla1.jpg/От тук надолу разни заоблени мъничета джипчета както казва Triforce:*Защо се опитват да направят кола, която е 3 в 1? Хем да е 4х4, хем да е по-малка, хем да гори по-малко. И в един момент нямаш нито просвет, нито проходимост, нито удобство, нито нищо!*..........Бих ги възприел само ,ако са на чисти акумулатори без двигател и са екологични.Това ще извини външния им вид...........
  • #1
    11 rate up comment 0 rate down comment
    Triforce ( преди 11 години )
    Продължавам да се чудя и на тях и на БМВ и Ауди! Защо се опитват да направят кола, която е 3 в 1? Хем да е 4х4, хем да е по-малка, хем да гори по-малко. И в един момент нямаш нито просвет, нито проходимост, нито удобство, нито нищо! Да си пускат джипките, да си правят очиларките и това е! Какво правят глупости, никак, ама никак не ми е ясно! БМВ Х1 е някакъв пълен УЖАС! То дето съм фен на марката, сигурно Х1 е най-смешният модел. Гледам, че и Мазда имат една CХ5. Това коли ли се бе хора?!