fallback

BMW 1-Series M Coupe ще има наследник

Возилото е официално потвърдено от Фридрих Нитшке

Шефът на BMW M GmbH Фридрих Нитшке потвърди пред изданието Bmw Blog, че лимитираното BMW 1-Series M Coupe ще има наследник. Този слух се носи в интернет пространството още лятото на миналата година, но сега вече е официално потвърден.Новата версия на върховната 1-Series вероятно също ще се предлага в ограничен тираж. Купето ще бъде базирано на новото поколение на най-малката кола на BMW, като се очаква да заеме множество компоненти от хечбека M135i.Фридрих Нитшке не пожела да даде подробности за бъдещия модел, но уточни, че той ще бъде представен по време на автомобилното изложение в Детройт. Шефът на BMW M GmbH допълни също така, че настоящото BMW 1-Series M Coupe е много успешен модел за марката, но все пак не трябва да забравяме, че това не е "истинска М-кола". Припомняме обаче, че возилото показа завидни възможности на спортист и дори победи времето на старото M3(E92), което разполага с двигател V8.BMW 1-Series M Coupe разполага с 3.0-литров редови двигател с 6 цилиндъра, който доставя 320 к.с. и 450 Нм. Те гарантират ускорение от 0 до 100 км/час за 4.9 секунди.  

fallback
  • #4
    Cenitell ( преди 11 години )
    БМВ може по техния им почин за всеки автосалон и тримесечие да представят и произвеждат "наследник" на наследника. Би им излизало и евтино и бързо, но на почитателите им ще липсва гъдела от дългото очакване (на очакваното):)
  • #3
    Анонимен ( преди 11 години )
    Като четох статията за ненадеждните коли в Щатите, не ми се поглежда немска бракма.
  • #2
    beluomo ( преди 11 години )
    Autokomedia samo deto pak obyrkahte konskite sili. Ne sa 320 a sa 340! 320 sa na novata 1 seria F20/F21 pri modificaciata M135i
  • #1
    Анонимен ( преди 11 години )
    BMW!
fallback
Последни