IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Smart се връща към идеята за кросовър

Машината трябва да излезе на пазара през 2016 г.

Smart се връща към идеята за кросовър

В началото на века компанията Smart изпробва силите си в сегмента на кросовърите, като показа концептуалния модел ForMore. Той така и не стигна до серийно производство, но автомобилният производител не се е отказал да реализира този си проект.
Smart се връща към идеята за кросовър
Концептът ForStars също е сред опитите на Smart от последните години да ни покажат как могат да изглеждат кросовърите на компанията.

Сега идеята за построяване на "паркетен" кросовър отново е актуална. За разлика от прототипа ForMore, който бе направен на платформата на настоящата версия на модела ForTwo, за база на бъдещия модел ще бъде използвано следващото поколение на ForTwo, чиято премиера е насрочена за догодина.

Изданието Worldcarfans твърди, че машината ще разполага с висок пътен просвет, защитни елементи по долната част на каросерията и система за задвижване на четирите колела. В гамата мотори ще влязат 4-цилиндрови бензинови и дизелови двигатели с мощност до 150 к.с.

Първият в историята на марката кросовър ще дебютира на пазара през 2016 г. Освен него германският производител смята да пусне открита версия на ForTwo. Тя ще бъде със същите агрегати, на които разчита и новото Twingo - бензинови, 3-цилиндрови турбомотори с мощност 84 и 104 к.с. Подготвя се и автомобил със задно предаване ForFour от следващо поколение

Снимка: Smart
 

Тагове: smart fortwo smart formore
0 от 500
  • #2
    6 rate up comment 1 rate down comment
    Klasika ( преди 11 години )
    Нямате си на идея колко модела предвиждат от Смарт!!!Вече е МНОГО ХУБАВ !!!!!!!!!!!!!!!!!Аз най-върлия противник като видях 10-те нови модела на Смарт-Оха !!!! и кабрио,седан,спортна,микробус,джип,формула,и др-тайна пазя !Дизайна е страхотен!!!А базовия най-малък Смарт,как успяха да го изваят ?!?-Супер!Стискам им палци!
  • #1
    6 rate up comment 0 rate down comment
    Аudi fan ( преди 11 години )
    Смарт се завръща към корените си:)))))