IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Швейцарци направиха хибридно спортно купе

React'E.V ще участва в еко-рали в Монте Карло

Швейцарци направиха хибридно спортно купе

Швейцарската школа за дизайн Espera Sbarro направи специално за автомобилния салон в Женева, който стартира следващата седмица, хибридно спортно купе, наречено React'E.V. В края на март автомобилът ще вземе участие в еко-рали в Монте Карло. В него ще се състезават само машини с алтернативно задвижване.
Швейцарци направи хибридно спортно купе
Върху създаването на автомобила в продължение на 13 седмици е работила група от 30 студенти. Концептуалният автомобил със задно предаване е снабден с 6-цилиндров бензинов двигател на Peugeot с мощност 210 к.с., както и с два електромотора с обща мощност 137 к.с., захранвани от комплект литиево-фосфатни акумулатори с капацитет 24 кВт/ч.
Швейцарци направи хибридно спортно купе
Общата мощност на машината е над 400 к.с., но засега няма никакви сведения за нейните динамични характеристики. Скоростната кутия е 5-степенна механична.
Швейцарци направи хибридно спортно купе
Това не е първият опит на Espera Sbarro в създаването на автомобили. През 2011 г. в Женева школата показа концептуалния модел Evoluzione. Това бе спортно купе с 3 места, което съчетава автомобил и трицикъл. Машината бе снабдена с 1.8 литров турбо-мотор на Audi с мощност 180 к.с.

Снимки: Espera Sbarro
 

Тагове: espera sbarro
0 от 500
  • #1
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Triforce ( преди 11 години )
    15600 човекочаса и правят кола! А в другите фирми какво правят?! Тези явно са гении и трябва да ги пуснат малко по другите фирми, да им раздвижат закърнялото мислене!!!