IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Dacia ще покаже обновен Duster в Женева

На изложението ще видим и комби версията на Logan

Dacia ще покаже обновен Duster в Женева

Румънската марка Dacia ще използва изложението в Женева за да представи два нови модела. Първият от тях ще бъде обновен Duster, а вторият - комби версия на Logan.

Към момента информацията е доста ограничена, но се твърди, че обновената версия на Duster ще бъде налична на пазара още през месец март. Тя ще се отличава с нова решетка на радиатора, нови челни светлини, обновен интериор и вероятно - нови двигатели.
Dacia ще покаже обновен Duster в Женева
Промени ще има и в оборудването, което ще бъде по-богато, за да може моделът да запази позициите си на пазара. Duster, най-достъпният SUV в Европа, е повече от успешен за марката, като за около две години е реализирал над 400 000 продажби.

Втората премиера ще бъде за комби версията на второто поколение Logan. Тук липсва каквато и да било информация, но още при премиерата на Logan седан стана ясно, че комбито ще има аналогично междуосие с версията седан.

Това означава, че моделът ще се предлага единствено във версия с пет места, за разлика от първото поколение на Logan комби, носещо името MCV (Multi Convivial Vehicle), което има 7 места, по-голямо междуосие и увеличена дължина. Това решение се дължи на факта, че марката пусна на пазара нов модел със 7 места - Lodgy.
Dacia ще покаже обновен Duster в Женева
Очаквайте подробности

Тагове: dacia duster dacia logan
0 от 500