fallback

На село с Ferrari Enzo

Рядката спортна кола доказва, че остава бърза дори по селските пътища (Видео)

Ferrari Enzo е автомобилен шедьовър, който ще остане в историята като ненадмината за времето си машина. Автомобилът е произведен в малка серия от едва 400 бройки (399 плюс една за папа Йоан Павел II) и е кръстен на името на основателя на компанията - Енцо Ферари. Всичко това предполага особено отношение към този автомобил, собственик на който явно не може да бъде всеки. Въпреки това обаче се намират и такива шофьори, които изцеждат максимума от своето Enzo. Но не на пистите, за които е конструирана колата, а по селските пътища. Нямаме идея какво провокира подобно отношение към автомобил като Enzo. Но все пак, колата си има собственик, той отговаря за нея... Важното е, че италианската супермашина доказва, че може да бъде много бърза дори по тези разбити и кални улици. Клипчето е публикувано в YouTube от потребител на име "TaxTheRich100", в чийто профил присъстват още две подобни видеа, вероятно заснети в същия селски район. Жертвите в тях са Bugatti EB110 SS и Rolls Royce Phantom: 

fallback
  • #9
    mugen ( преди 11 години )
    "селски пътища" - та нашата магистрала е по-зле!!!
  • #8
    Зем. Производител... ( преди 11 години )
    Ехххх, даи Боже всеки му бе колеги!!!
  • #7
    Анонимен ( преди 11 години )
    ако наистина е селянин (земеделец, животновъд или какъвто е там) е в пълното си право да прави с колите каквото си иска- копал е, изкарал си е парите, колите са си негови, а вероятно и пътищата, а вие сте злобни плъхчета, работещи в офиси и биещи *** всяка вече, мислейки си за секретарката на шефа
  • #6
    Yaneff ( преди 11 години )
    По-добре да ги кара някой тия коли, а не да седят с години в някой гараж на колекционер. Тези коли са направени да ти пълнят душата.
  • #5
    Анонимен ( преди 11 години )
    Този първия е тракторист, писнало му е да се тътри с Lamborgini-то да оре, или се е развалило,и човека е решил да е порадва, на истинска техника! За мерака няма лек и място, както ме научи тъща ми.
  • #4
    Анонимен ( преди 11 години )
    Те хората са го казали "Хубавите ябълки, прасетата ги ядът" На прасето и кола от 5 милиона да му дадеш, пак ще я закара в ***.
  • #3
    Анонимен ( преди 11 години )
    Това е селскиоя Стиг!
  • #2
    Анонимен ( преди 11 години )
    Английски арендатор.....
  • #1
    ZVC ( преди 11 години )
    Селяните са навсякаде ей!
fallback
Последни