IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

BMW пуска X7 през 2014 г.

Основният пазар за всъдехода ще бъде Северна Америка

BMW пуска X7 през 2014 г.

BMW ще нахлуе в още един пазарен сегмент, където ще конкурира другите два германски производителя на луксозни автомобили - Audi и Mercedes-Benz. Специалистите от баварския концерн вече са готови и тестват голям кросовър, който ще получи името BMW X7.
BMW пуска X7 през 2014 г.
Фотография на въпросното возило, което за сега е тестов прототип, се появи в изданието BimmerBoost. В случая обаче е трудно да се говори за шпионски снимки, тъй като фотографията е направена с помощта на човека, управлявал автомобила. Той е казал на фотографа, че под камуфлажа се крие именно BMW X7, който ще излезе в серийно производство през 2014 г. Единственото, което става ясно от снимката, е че машината е с по-големи размери от BMW X5.

Очаква се новият модел да се превърне във флагман в линията кросовъри на BMW. Неговото пускане на пазара ще позволи на баварците да се борят с модели като GL на Mercedes-Benz и Q7 на Audi. Засега няма технически характеристики на модела, като се знае единствено, че салонът ще бъде със 7 места.

Основният пазар за бъдещето BMW X7 ще бъде Северна Америка. Ако твърденията, че серийното му производство ще стартира догодина, се окажат верни, то това означава, че ще видим модела на някое от големите изложения още през тази година.

Снимка: BimmerBoost

Тагове: bmw x7
0 от 500