IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Kia Optima е "Международен Автомобил на Годината 2013"

Ford C-MAX Hybrid пък бе обявен за най-добър мултифункционален автомобил

Kia Optima е

По време на северноамериканското автомобилно изложение в Детройт (NAIAS) бяха обявени победителите в тазгодишното издание на конкурса "Международен Автомобил и Мултифункционален автомобил на Годината" (ICOTY).
Kia Optima е
С голямата награда - "Международен Автомобил на Годината 2013" бе отличена Kia Optima. Просторната корейска лимузина е привлякла вниманието на журито благодарение на своя атрактивен дизайн, модерни технологии и атрактивна цена

„Optima оглави тазгодишната класация като най-емоционалния сред всички номинирани автомобили, заяви Кортни Колдуел, главен редактор на списание Road&Travel. - Функционалният и същевременно лъскав дизайн, както и използваните модерни технологии импонират на потребителския лайфстайл. А това са качества, които винаги търсим в претендентите за ICOTY наградите.”

Успехът на атрактивната лимузина прави корейската група победител за втора поредна година, след като през миналата с наградата си тръгна Hyundai Sonata.

В категорията "Мултифункционален автомобил на Годината 2013" за първенец пък бе избран Ford C-MAX Hybrid. Хибридното MPV на Ford, което бе и в призовата тройна на конкурса за мултифункционален автомобил на годината в САЩ 2013, е отличено за комбинацията от динамика, икономичност и простор, която предлага.
Kia Optima е
Конкурсът "Международна кола на годината" (ICOTY) се провежда всяка година от 1997-а насам. Победителите се определят от журналисти от медии като Kelley Blue Book, Consumer Guide Automotive, Yahoo! Autos, Auto Week, MSN Autos, Cars.com и други, чиито гласове впоследствие се обработват от световноизвестната фирма за маркетингова информация J. D. Power and Associates.

Наградите се базират на емоционалната връзка между автомобил и потребители и на това до каква степен производителите са постигнали предварително заявените от тях цели.
 

0 от 500