fallback

BMW показа новата 4-series

Спортното купе заменя двувратката от 3-series

За промяната в наименованието на версията с 2 врати на 3-series се говори вече година, но тя стана факт едва на откритото в Детройт международно изложение. На него баварците показаха новата 4-series, която на този етап е само концептуален модел, издържан напълно в стила на седана 3-series.Иначе от стандартната "тройка" новият модел се отличава с липсата на задни врати, ново оформление на задната част и далеч по-агресивна предница, която разполага със светодиодни фарове, нова и необичайна за модела броня, както и разбира се, фирмените за BMW "ноздри". Колкото до салона - там "четворката" напълно копира интериора на 3-series седан и комби.Засега производителят държи в тайна информацията за агрегатите, на които ще разчита концептуалното купе. Първата версия, която трябва да излезе до 12 месеца, ще получи няколко мотора, като сред тях със сигурност ще попадне 2.0 литров бензинов битурбо двигател с мощност 184 к.с. Ще има и хибридна модификация с бензинов двигател и електромотор, като общата им мощност ще бъде около 340 к.с.Няма как да се мине и без вариант на модела, носещ означението "М". Той ще разчита на редови 6-цилиндров двигател N55 с мощност от 450 к.с. и въртящ момент от 650 Нм. Като цяло купето 4-series ще се предлага както със задно предаване, така и със системата на BMW за задвижване на четирите колела xDrive.Снимки: BMW

fallback
  • #14
    RoadRunner ( преди 11 години )
    Купетата са ми слабост (ама истинските - с 2 врати :)) - това не прави изключение, поздравления за баварците.
  • #13
    Анонимен ( преди 11 години )
    То ако е на въпроса хубави Европейски коли няма от почти 10 години. В днешно време японските и американските са с по-красив дизайн.
  • #12
    дпа ( преди 11 години )
    И какво му е хубавото на дизайна. Вярно не са грозни , като мерцедес но чак да е върхът. Общо взето на немците колите са изключително грозни и нелепи, с някой изключения и то защото са правени от други дизайнери, най - вече Италиански. И с тези тъпотии "купета с 4 врати" и тем подобни само им изпъква безсилието, липсата на естетиката и вкус. Жалко, преди поне бяха здрави, сега и това не са.
  • #11
    VAYK ( преди 11 години )
    Бай-доброто купе в този клас !!!
  • #10
    Triforce ( преди 11 години )
    От години не съм се радвал на дизайна на БМВ! Но с последната 3-ка и с тази 4-ка определено има с какво да се похвалят!!Радвам се, че пак започнаха да правят красиви автомобили!
  • #9
    Анонимен ( преди 11 години )
    I MN drugi ne mojem da si go pozvolim,no tova ne ni pre4i da go haresvame i da me4taeм za nego! :)
  • #8
    BG ( преди 11 години )
    ммм много яко. За съжаление няма да мога да си го позволя
  • #7
    thegangstagentle ( преди 11 години )
    Z4+4series=cool, cool, cool!
  • #6
    Анонимен ( преди 11 години )
    АЕ ТОЗ ПЪК Има грешка за конете,ай стига сте издребнявали!фиат-мият нормални ли сте?
  • #5
    Анонимен ( преди 11 години )
    Fiat,(за 4С) 1,8turbo 300k.c.-ЧЕСТИТО
fallback
Последни