fallback

Hyundai показва седан във вид на купе

Този модел разкрива бъдещия дизайн на марката

Компанията Hyundai ще покаже на започващото следващата седмица изложение в Детройт концептуалния модел HCD-14, който бе наречен от корейците „купеобразен седан”. Именно той трябва да разкрие как ще се развива дизайна на луксозните модели на марката за бъдеще.От Hyundai публикуваха един единствен тийзър на концепта. „HCD-14 е прототип, който трябва да демонстрира новото дизайнерско направление на марката и ще бъде в основата на второто поколение на модела ни Genesis”, се казва в официалното съобщение, разпространено от корейския производител. Моделът има силует на купе, като целта на Hyundai е той „да избяга” от сравненията със седани като Toyota Avalon и да се насочи към купетата с 4 врати, каквито са Mercedes-Benz CLS и BMW 6-Series Gran Coupe. Освен това корейците са категорични, че концептът ще предизвика огромен интерес не само с външния си вид, но и с технологиите на борда си. Инженерите на Hyundai твърдят, че водачът на автомобила ще може да издава команди само с жестове. Как ще става това, ще разберем на 14 януари, когато е световната премиера на Hyundai HCD-14.Снимка: Hyundai 

Тагове: hyundai hcd-14
fallback
  • #6
    123 ( преди 11 години )
    ...то вече стана такава манджа ,че май скоро няма да има значение как точно се казва !!! но , да лифтберк се казва, докато някой не го направи комби ама , с две врати за да го нарече Шутинг Бреик. Друг е въпроса как следва да се нарича комби версията на купекоето е с четири врати ,по логикатан а ЦЛС пак шутинг брейк. !?!!?
  • #5
    Анонимен ( преди 11 години )
    Върха са!
  • #4
    Анонимен ( преди 11 години )
    ЛИФТБЕК,се казва бе,кавал!!!
  • #3
    Анонимен ( преди 11 години )
    Треперете сега Цеелеси , Панамери , А7-ци монколони, идвам аз , най-големия *** и щееее виии разммаааажааа.
  • #2
    Анонимен ( преди 11 години )
    Имаш да учиш доста-но едва ли ще можеш!
  • #1
    Анонимен ( преди 11 години )
    Аутомедиа - дали един автомобил е купе се определя по броят места в него (4), а не по формите му. Няма такова нещо като силует на купе.
fallback
Последни