IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Hyundai показва седан във вид на купе

Този модел разкрива бъдещия дизайн на марката

Hyundai показва седан във вид на купе

Компанията Hyundai ще покаже на започващото следващата седмица изложение в Детройт концептуалния модел HCD-14, който бе наречен от корейците „купеобразен седан”. Именно той трябва да разкрие как ще се развива дизайна на луксозните модели на марката за бъдеще.
Hyundai показва седан във вид на купе
От Hyundai публикуваха един единствен тийзър на концепта. „HCD-14 е прототип, който трябва да демонстрира новото дизайнерско направление на марката и ще бъде в основата на второто поколение на модела ни Genesis”, се казва в официалното съобщение, разпространено от корейския производител.

Моделът има силует на купе, като целта на Hyundai е той „да избяга” от сравненията със седани като Toyota Avalon и да се насочи към купетата с 4 врати, каквито са Mercedes-Benz CLS и BMW 6-Series Gran Coupe.

Освен това корейците са категорични, че концептът ще предизвика огромен интерес не само с външния си вид, но и с технологиите на борда си. Инженерите на Hyundai твърдят, че водачът на автомобила ще може да издава команди само с жестове. Как ще става това, ще разберем на 14 януари, когато е световната премиера на Hyundai HCD-14.

Снимка: Hyundai
 

Тагове: hyundai hcd-14
0 от 500