IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Коледата подрани за легендите на "Манчестър Юн"

Chevrolet връчи Volt на Алекс Фъргюсън и Captiva на Боби Чарлтън

Коледата подрани за легендите на

Мениджърът на "Манчестър Юн" Сър Алекс Фъргюсън получи от Chevrоlеt ключовете на чисто нов Volt като част от спонсорския договор между автомобилния производител и клуба от Висшата лига. Така шотландският специалист ще има възможността да се придвижва с автомобила с удължен пробег.
Коледата подрани за легендите на
Моделът Volt може да измине разстояние до 80 км без консумация на бензин, без отделяне на вредни емисии и практически безшумно - преди включването на свързания с електрически генератор двигател с вътрешно горене, благодарение на който общият пробег на автомобила с едно зареждане се удължава с още 500 км.
Коледата подрани за легендите на
"Мой приятел кара такъв в Щатите и непрекъснато ми говори за него, така че когато получих възможността да седна зад волана му, си казах: "Разбира се, че ще опитам, защото това е автомобилът на бъдещето", коментира Фъргюсън.
Коледата подрани за легендите на
В момента марката Chevrolet е официален партньор на "Юнайтед", а емблемата й ще се появи на фланелките на отбора в началото на сезон 2014/2015 г. Затова автомобили получиха и други играчи и легенди на клуба, сред които е най-голямото име в историята на "червените дяволи" - Сър Боби Чарлтън. Световният шампион с тима на Англия от 1966 г. ще ползва седемместния SUV Captiva.
Коледата подрани за легендите на
В същото време продължава и европейското партньорство на Chevrolet с организацията "SOS Детски селища". Поредната стъпка е дарение от 110 000 евро за 2012 г., които ще помогнат на децата в 11 страни от Централна и Източна Европа. Сред тях е и България, като "SOS Детски селища" в нашата страна получи 10 000 евро.

През 2011 г. "SOS Детски селища България" също получи от Chevrolet подарък - 3 автомобила, които децата, техните "SOS родители" и подкрепящите ги специалисти ползват за всекидневните си нужди от придвижване.

Снимки: Chevrolet

Тагове: chevrolet volt
0 от 500
  • #7
    0 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    trignali ste gi s tezi plastmasovi koshnici...
  • #6
    1 rate up comment 1 rate down comment
    До сор ( преди 11 години )
    Много си забавен "къци"
  • #5
    1 rate up comment 1 rate down comment
    cop ( преди 11 години )
    да не забравят да дадат по една каптива на марк хоуси хауърд уеб марк клатънбърг че току виж са ги забравили,голяма пародия
  • #4
    5 rate up comment 0 rate down comment
    До №3 ( преди 11 години )
    Какви ги плещиш бе човек!До преди 5 години на екипа на Байерн имаше ембема на Опел
  • #3
    6 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Ужас! Много е гадно да си висш мениджър и понеже спонсора ви е никой да трябва да караш някаква евтина количка... Най-добре им е на екипа в байерн, там ауди е спонсор от над 15 години и като гледам те доживот ще си карат нови аудита, и то с кеф! :)
  • #2
    2 rate up comment 0 rate down comment
    Каптива ( преди 11 години )
    Бела джига чуйте !!! ;-)
  • #1
    10 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    като гледам погледа на Боби Чарлтън горкия сигурно си е помислил че му се подиграват. Дали ще кара Каптивата а? Предния им спонсор бе Ауди и всичките караха Аудита кой Р8, кой Кю7, Кристиано Роналдо още сурка своя Кю 7 още от годините в Юнайтед. Дали сега Райан Гигс ще мине на Авео? Футболистите ако вземат някакъв Шевролет вероятно ще е единствения им свестен модел Корвет.