IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

BMW показа новата базова версия на Z4

Моделът sDrive18i ще бъде представен заедно с модернизацията на спортното кабрио

BMW показа новата базова версия на Z4

Двуместното кабрио с твърд таван на BMW вече има нов базов модел. Това е версията sDrive18i на Z4, която ще стъпи на пазара заедно с модернизацията на модела.
BMW показа новата базова версия на Z4
BMW Z4 sDrive18i разчита на 2.0-литров турбо-бензинов двигател с четири цилиндъра, който генерира 156 к.с. и 240 Нм. Той се куплира с 6-степенна ръчна или 8-степенна автоматична трансмисии.

Според информацията BMW Z4 sDrive18i, който е със заден задвижващ мост, ускорява от място до 100 км/час за 7.9 секунди (8.1 сек. с автоматика) и може да развива максимални 221 км/час. Средното потребление на гориво е 6.8 л/100 км.

Останалите модели на Z4 - sDrive20i, sDrive28i, sDrive35i и sDrive35is, остават без промени в задвижването.

Що се отнася до модернизацията на BMW Z4, промените са минимални и дори трудно забележими. Такива има в челните LED светлини и при някои елементи от екстериора. Нови са и джантите с размер 17 или 18 инча.
BMW показа новата базова версия на Z4
Предлагат се обаче нови пакети за интериора. Един от тях се отличава с комбинация от черна кожа и оранжева алканатра, съшити с оранжев шев. Салонът е получил лъскави черни елементи около отворите за въздух и по централната конзола. Кожената тапицерия е стандартно оборудване за sDrive28i и моделите над него, а като опция се предлагат нови елементи от дърво.

Световната премиера на обновеното BMW Z4, в това чисто новата базова версия sDrive18i, ще се състои през януари 2013 година в Детройт, САЩ. Продажбите ще стартират най-късно през месец март.

Тагове: bmw z4 bmw z4 sdrive18i
0 от 500