IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Skoda показа Octavia RS без да иска

Снимките на модела бяха пуснати на словенския сайт на марката, а после изтрити

Skoda показа Octavia RS без да иска

Компанията Skoda по погрешка показа снимки на „заредената” версия на новото поколение на Octavia. Изображенията се появиха в онлайн-конфигуратора на словенската страница на марката, при това в раздела на друг модел – Fabia.
Skoda показа Octavia RS без да иска
Въпреки бързата реакция на ръководството на Skoda, някои сайтове, като чешкия Autoforum, успяха да копират снимките. Само няколко часа по-късно те бяха изтрити от страницата на производителя, но това не помогна и Octavia RS излезе на светло.
Skoda показа Octavia RS без да иска
Очаква се модификацията да разчита на същия 2.0 литров бензинов двигател, който ще бъде поставен на седмото поколение на Volkswagen Golf GTI. Засега не се знае каква ще бъде неговата мощност, но при представянето на новата генерация на Octavia представителите на фирмата обявиха, че това ще бъде най-бързата Skoda в историята.
Skoda показа Octavia RS без да иска
За сравнение Golf GTI ще разполага с 220 к.с. (230 във версията със спортния пакет Performance Package). При сегашната Octavia RS 2.0 литровият мотор развива 200 к.с., като машината ускорява от 0 до 100 км/ч за 7.2 секунди.
Skoda показа Octavia RS без да иска
Очаква се новата версия на „заредената” Octavia да се появи на пазара след около 1.5 години.

Снимки: Skoda
 

0 от 500
  • #16
    13 rate up comment 11 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Цъвсем случайно го пуснали завалиите,чак да не повярва човек.Както и съвсем случайно им снимат немските кочини,понеже уж някой фоторепортер видял колата и почнал да е снима.Толкова случайно и непринудено ги снимат,че чак снимки от вътре в купето има и дори в багажника.Ама нищо де нали има балъци да им вярват.Ама как да им вярваш,като разлика между нов и стар модел почти няма.А тази Шкота Октавия е такова грозилище,че просто няма на къде.Но какво да се прави нали е ВАГ и грозното им е зап.марка
  • #15
    12 rate up comment 13 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Карам автомобил 4-та употреба произв. 2000 г.,купен на старо като 1-ва ръка.Купих го много изгодно за 600 Евра внос от Италия,ама е оригинал внос от Германия.Километража само веднъж е превъртяван,ама в автокъщата ми казаха,че що го оправят и сега е само на 124 000 км.,което много ме радва.Големи *** са тия новите модели за нищо не стават,трошат се,сервизни акции,а моята само пуши отзад като я запаля,климатика не бачка,дава ми само 11л./100км. разход извънградско и още куп други екстри.
  • #14
    14 rate up comment 14 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Абе тази Октавия е за предпочитане е пред аналогичния модел на Тойота в този сегмент. Не знам Корола ли е Авенсис ли е, но със сигурност в гамата на лидера на сервизни акции Тойота няма двигател с динамиката на старата Октавия РС от 7,2сек 0-100км.ч. А тази тука може да слезе и под 7 сек. от 0-100км.ч. Такива секунди не са виждали никога собствениците на Авенсис,Корола,Аурус,Ярис и останалата шума на Тойота. Има ли по-тромава марка от Тойота, Всъщност има Хюндай. Или може би са на кантар.
  • #13
    13 rate up comment 12 rate down comment
    мухахаа ( преди 11 години )
    верно е клоега дизайна е по кофти от реното
  • #12
    20 rate up comment 7 rate down comment
    Obrut ( преди 11 години )
    Еее, как бе - формата на задното прозорче и на ауспусите е различна... Джантите също са други!!! :))))))))))))
  • #11
    21 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Тук направих сравнение между Ауди и Шкода."Открийте 10-те разлики":)goo.gl/yNbOn
  • #10
    7 rate up comment 7 rate down comment
    Дошо,Дошо ( преди 11 години )
    Още малко за любимата ти Toyota/при това Lexus/After they make a decision, they will alert all the owners of the 700,000 affected cars, which will be recalled into the dealerships, for the faulty part to be replaced by a more solid variant. While it has not been officially announced, the recall is set to begin in January of next year.
  • #9
    14 rate up comment 10 rate down comment
    Веселяк ( преди 11 години )
    Е те VW вече буквално се гаврят с клиентите си.Или рендера им е зациклил на някой модел на Ауди и хората си ползват него, като само променят размери/емблеми.
  • #8
    9 rate up comment 3 rate down comment
    Дошо,Дошо ( преди 11 години )
    Ситуацията е променлива и европейският пазар се свива (10.6% по-малко нови регистрации на автомобили през първите десет месеца на 2012 г.). Производителите на евтини продукти от тази категория страдат от свръхпроизводство и от конглокенцията от Азия, което се отразява в 45% спад в производството на годишна база. Производителите на луксозни автомобили, предимно немски, са справят добре. Те са фокусирани върху своя имидж, присъствие в развиващите се пазари, както и ограничаване на разходите за генериране на печалби, които ги устройват.
  • #7
    15 rate up comment 12 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    С дизайн на по-стари модели на алуди.