IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Ще има и Porsche 919

Твърди се, че моделът ще разчита на мотор с мощност 577 к.с.

Ще има и Porsche 919

Компанията Porsche е запазила името 919 в патентното ведомство на Германия, което най-вероятно означава, че скоро ще се появи и модел с такова название. Това съобщи изданието GTSpirit.
Ще има и Porsche 919
Според информация най-късно до края на следващата година германският производител трябва да вземе решение за пускането на нов спортен автомобил, който ще заеме нишата между машините от семейството 911 и хибрида 918 Spyder.

По предварителни данни, това ще бъде купе със средноразположен мотор, построено на платформата на Audi R8 и Lamborghini Gallardo от следващо поколение. Моделът на Porsche ще се задвижва от 8-цилиндров двигател с обем 4.6 литра и мощност 577 к.с., който ще ускорява от 0 до 100 км/ч за 3 секунди.

Очаква се компанията да разшири моделната си гама с още два модела, които да се появят през 2014 и 2015 г. Първият ще бъде компактна версия на Panamera, който ще носи името Pajun, а втората – купе версия на същия модел. В Porsche работят и върху още две версии на Panamera – комби и Turbo Sport.

0 от 500
  • #4
    4 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Ей сега пристига "ОНЯ",дето са го помолили да им помогне,........и щрак,щрак за 5мин. ще ги "вдъхнови"!Това;баничарки,бусове,С-сегмент ,но всички в духа на 60.теи традициите на марката!Почвай!
  • #3
    10 rate up comment 4 rate down comment
    trex ( преди 11 години )
    Порше каквото и да пуснат все ще е малко. Всеки модел произведение на изкуството. Радват и малки и големи. А 919 е страхотно име за модел.
  • #2
    10 rate up comment 11 rate down comment
    RoadRunner ( преди 11 години )
    Много ми е интересно как би изглеждала компактната версия на Панамера, сигурно като Костенурката на ВФ
  • #1
    16 rate up comment 10 rate down comment
    Плочкаджията ( преди 11 години )
    Мале тия много версии пускат. Чудя се дали както са я подкарали няма и "БАНИЧАРКА" порше да пуснат на базата на фау- ве транспортер :)))