fallback

Достъпни, не евтини

Новите поколения на Dacia Logan, Sandero и Sandero Stepway предлагат повече за същите пари

fallback
  • #8
    добри ( преди 11 години )
    добри са дачиите. Аз се возих в една логан(стария модел)- перфектна е! Все пак дали ще си купя втора употреба за 10 000 лв от някой джамбазин(и със зор ще я продам за 3-4 хил след 5 години) или нова за 15 000 лв(и с добра остатъчна стойност след 5 години) от оторизирани дилъри, има голямо значение.
  • #7
    до бъчо ( преди 11 години )
    Разглезиха се хората. Дядо ти да не мислиш че цял живот с регулируем по дълбочина волан е карал? Това съвременния мъж никак не мяза на мъж вече.
  • #6
    бъчо ( преди 11 години )
    Ей такова никога няма да си взема по една единствена причина - липсата на регулируем волан в дълбочина! Веднъж вече карах такава кола ( Фиеста) и нямам намерение да повтарям това. Добре, че при всички Фиести вече регулировката в дълбочина е стандартна, та не се налага човек да мисли и за тия дреболии, които всъщност не са никакви дреболии, ако 5 години се мъчиш да стигнеш с дългите си ръце волана. Ей тия дребните нещица отличават евтините марки от не толкова евтините.
  • #5
    Гошето ( преди 11 години )
    Малага сити бичезз... тук е гошо от почивка с поредния хит! Поздрави на всички в България, пийс хоуми!
  • #4
    1! ( преди 11 години )
    Дам стъпка в правилната посока! Със сигурност ще подмине старата по продажби.
  • #3
    до VAYK ( преди 11 години )
    Извинявай, но от Great Wall-а освен Hoover, друго не признавам. Качвал съм се в Volex и просто няма такива огромни луфтове в сглобката, аз мога да си сложа пръста почти на някой места. Доста китайски интериор има и определено не ми харесва. Отвън е супер, като екстри също, но..си е китайска работа. Новите Дачии имат страхотно европейско излъчване и за мен са ''по-престижни'' от GW.
  • #2
    VAYK ( преди 11 години )
    Много голям напредък! Но за цената на Сандерото, все още мисля че нашият Volex C10 е по- добро предложение! Не само поради факта, че е с 97к.с. японски двигател, но и по ред други причини! Версията с климатик и екстри които се доближават до нашият автомобил е почти същата...
  • #1
    nikito_blend ( преди 11 години )
    Определено този дизайн хваща окото.
fallback
Последни