fallback

BMW 4-Series – шпионски снимки

Купето бе хванато почти без никаква маскировка

Новото купе BMW 4-Series прилича много на по-големия си „брат” – луксозното 6-Series. Поне това се вижда от фотографиите на модела, които се появиха в интернет. Машината е снимана край Мюнхен, докато служители на компанията я качват в специален фургон. Според някои медии автомобилът е бил закаран за представяне пред специални клиенти, а според други ще пътува за САЩ, където ще бъде доработен. Очаква се купето да дебютира на изложението в Детройт през януари.Всъщност 4-Series е версия купе на седана 3-Series (F30). Новият модел обаче е още по-привлекателен от седана, въпреки че много от елементите се покриват. Според изданието Autoblog сниманият прототип е М-версия, но според експерти по-скоро това е 435i или 440i, чиято предна част е в стил Sport Line.Знае се, че версията 428i ще разполага със същия 2.0 литров четирицилиндров мотор с двойно турбо, който се слага и на седана 328i. Модификацията 425i обаче най-вероятно ще получи 6-цилиндров двигател също с двойно турбо. И двата агрегата ще се предлагат както с механична, така и с автоматична трансмисия, а също така и със системата на BMW за задвижване на четирите колела xDrive.Очаква се на по-късен етап баварците да пуснат и купе с 4 врати - 4-Series Gran Coupe, което ще трябва да се конкурира с Audi A5 и Mercedes-Benz CLA. Стандартното купе 4-Series ще се появи на пазара през юли догодина. 

Тагове: bmw 4-series
fallback
  • #7
    mkvr32 ( преди 11 години )
    328 и 335 са със еденично турбо, дори 335 е с еденично от 2011 насам.....335ис е със двоина турбина.
  • #6
    Анонимен ( преди 11 години )
    Абе, накрая ще го докарат до визията на Порше!
  • #5
    Wane ( преди 11 години )
    Аха, Supra-ta, която на практика е триврата е по-купе от двувратата четворка... ясно :D
  • #4
    Швабен зи каскен ( преди 11 години )
    Прав е Бима. Това не е купе, а седан с 2 врати. Поредният безсмислен немски ***. Истинско купе е Супрата от съседната статия.
  • #3
    до БИМА ( преди 11 години )
    ТЕ СА НАИ-КРАСИВИ,СПОРТНИ И ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ЕЛЕГАНТНИ. ИСТИНСКИ ПРЕМИУМ!
  • #2
    Бима ( преди 11 години )
    Купе с такива глупашки пропорции само БМВ могат да направят. Колко сакат дизайнер трябва да си за да изнесеш вратите към предната ос?? Никаква хармония, само усещане за тромавост и тюфлекщина.
  • #1
    БМВ ( преди 11 години )
    Много си ***, Ипо
fallback
Последни