IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Представиха обновената Grand Vitara

Премиерата на европейската версия на популярния джип се състоя в Москва

Представиха обновената Grand Vitara

Представиха обновената Grand Vitara
В началото на това лято Suzuki за първи път показа обновената Grand Vitara. Това обаче беше версията за вътрешния пазар. Моделът, който ще бъде наличен в Европа от тази есен, бе представен днес на изложението в Москва.

За моделната година 2013 Suzuki Grand Vitara е преминала през лека, но задължителна модернизация, тъй като този модел се появи на пазара още през 2005 година.

За да придадат по-съвременен вид на модела японците са го оборудвали с нова решетка на радиатора, нови брони, нови фарове и нови джанти, които могат да бъдат с размер 17 или 18 инча. Налични са и два нови цвята - Bison Brown Pearl Metallic и Gaia Bronze Pearl Metallic. В интериора промените са дори по-малко. Там виждаме познатата атмосфера, като разлики се откриват единствено в седалките и тапицериите.

Не се съобщава нищо за двигателите, трансмисиите и задвижването на обновената Grand Vitara, което предполага, че промени там не са правени.

Тагове: suzuki grand vitara
0 от 500
  • #5
    1 rate up comment 1 rate down comment
    ololo ( преди 11 години )
    Витарата е на рама и ще бъде. Истински джип е. Точка.
  • #4
    5 rate up comment 4 rate down comment
    Нисанчо ( преди 11 години )
    Промените може да не са много, но за сметка на това са "на място" - най-малко могат да бъдат определени като стилни. Определено новата Гранд Витара радва окото! Предполагам моторите си остават същите...?
  • #3
    4 rate up comment 4 rate down comment
    xax ( преди 11 години )
    super si e starata be6e bezli4na no se pak samo edna re6etka ?
  • #2
    13 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Сега,ако ни обясниш каква е връзката на Гранд Витара с Лада цена няма да имаш.Харесва ми автомобила.На стария модел не ми харесваше малкият за класа багажник и жадния бензинов двигател.Всичко останало по колата е топ.Едно от най-добрите предложения на автомобил с много добри офроуд възможности.Кара се съвсем леко,става за града,но и да излезеш извън пътя,дори и на много трудни терени няма да те остави.Прекрасно Сузуки.
  • #1
    10 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    на външен вид ми харесва повече от повечето коли от този клас, но дизеловия му двигател е много по назад във времето от всички други за жалост. дано да има промени и там, все пак това е кола за ежедневието, а не само за офроуд, което тредполага много по-добра динамика.