IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Edo Competition представя нова версия на Ford GT

Германската тюнингова фирма Edo Competition е доработила култовия Ford GT, като е повишила мощността на автомобила до 610 к.с.

Edo Competition представя нова версия на Ford GT

Германците очевидно не са били доволни от представянето на стандартната версия, оборудвана с алуминиев V8, като са добавили нов спортен каталитичен конвертор и нова изпускателна система от неръждаема стомана и възможност за промяна на звука издаван от мотора. 

След това са променили и електронното управление на агрегата и така са се получили тези 60 к.с. в повече, в сравнение със стандартната версия. 

Сега тюнинговата версия предлага 610 к.с. при 6 500 об/мин и максимален въртящ момент 800Nm при 4 500 об/мин. Това е позволило ускорението на автомобила от място до 100 км/час да става за 3.7 секунди, по-добро с 0.2 секунди от стандартната версия. Максималната скорост е достигнала 340 км/час. 

Много части в тънинговата версия на Edo са изработени от карбон. Появило се е и ново задно крило. Сред уредите има и система за контрол на налягането в гумите. Edo предлага и нови цветове на тюнинговата версия на суперавтомобила на Ford.
0 от 500