IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Insignia OPC ще има 406 к.с.

Двигателят си остава същият – 2.8 литра, но мощността му ще се промени

Insignia OPC ще има 406 к.с.

Компанията Opel планира още една „заредена” модификация за обновената версия на флагмана си Insignia. Тя ще бъде по-мощна от сегашната OPC, твърди британското издание Autocar, което пусна и снимки на тествания модел.
Следващата Insignia OPC ще има 406 к.с.
Двигателят ще си остане същия – 2.8 литров, 6-цилиндров мотор с турбо. В настоящата си версия неговата мощност е 325 к.с., но сега тя ще бъде увеличена до 406 к.с. Какви ще се характеристиките на тази версия засега не се съобщава.

В момента Opel Insignia OPC ускорява от 0 до 100 км/ч за времето между 6.0 и 6.6 секунди в замисимост от модификацията си. Има версия Unlimited, която се предлага без електронен ограничител на скоростта. Тя развива 270 км/ч, докато при стандартното OPC максимумът е 250 км/ч.
Следващата Insignia OPC ще има 406 к.с.
Очакванията са новата Insignia OPC в модификации седан и комби да бъде пусната в серийно производство още тази година. Промени при нея ще има и във външния вид, където ще има нова решетка на радиатора, различно оформени предна броня и светлини, и напълно нови стопове.

Тагове: insignia opc
0 от 500
  • #1
    1 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Имам малко резерви, че ако колата е с предно предаване, от Опел ще успеят да се преборят с недозавиването. От Ауди се мъчат толкова години вече и резултатите са доста бавни. Та да не стане, че колата "пращи" от мощ, която неможе да се уползотвори, особедно на път със завои...