IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

M3 излезе на Nürburgring

Баварците стартираха тестовете на писта

M3 излезе на Nürburgring

M3 излезе на Nürburgring
Само преди няколко дни се появи шпионско видео на новото M3 (F80), което беше заснето по време на тест в Испания. Инженерите на BMW явно са приключили с изпитанията по обществените пътища и сега настройват колата на писта.

Това разбира се е култовата немска писта Nürburgring, на която се настройват всички расови спортисти на планетата. Според папараците заснели колата, тестът е бил високоскоростен, като е целта му е била да се провери стабилността на автомобила в завои. А той, според последните информации, ще заложи на изцяло нов редови двигател с шест цилиндъра (има спекулации и за V6), оборудван с две или три турбини. Двигателят трябва да генерира около 450 к.с. и да замени настоящия атмосферен V8, доставящ 420 к.с.

С новия двигател автомобилът освен по-бърз ще бъде и по-икономичен. Твърди се също така, че M3 (F80) ще се предлага със 7-степенна автоматична трансмисия, базирана на тази в последната М5.
M3 излезе на Nürburgring
Както вече съобщихме новото M3 (F80) ще се предлага единствено като седан. Купе и кабрио версиите на колата ще се наричат М4.

Очаква се BMW да покаже концептуалната версия на новото M3 (F80) по време на автосалон Женева 2013. Премиерата на продуктовата версия ще се състои във Франкфурт.

Тагове: bmw m3 bmw m4
0 от 500