IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Hyundai готви изненади за конкурентите

Корейците предвиждат мащабно обновяване на гамата си и няколко нови модела

Hyundai готви изненади за конкурентите

Hyundai планира обновяване на моделната си гама, при това в съвсем кратки срокове. Корейците смятат не само да модернизират сегашните си модели, но и да пуснат няколко напълно нови.
Hyundai готви изненади за конкурентите
Промените ще засегнат и модели, които съвсем наскоро бяха преработени. Новото поколение на седана Azera се появи миналата есен, а през 2014 г. ще претърпи фейслифт. През 2013 г. ще видим фейслифт на флагмана на марката Equus, а две години по-късно ще се появи и следващата поколение на представителния седан. Тогава от производство ще бъде спрян моделът Accent, който претърпя фейслифт преди година.

Моделът Elantra, който се пуска като седан, купе и кабриолет засега няма да бъде обновяван. Това ще стане през 2014 г., когато ще претърпи фейслифт и ще получи нов бензинов двигател с обем 2.0 литра. По същото време настоящата версия на Genesis ще отстъпи мястото си на следващото поколение на модела. Той ще бъде с нова външност и нов интериор, но ще запази платформата на настоящето поколение. Ще има обаче модификация със задвижване на четирите колела.

Заедно с новия Genesis на пазара ще се появи и следващото поколение на седана Sonata. Неговата външност ще бъде сериозно променена в стила на новия дизайнерски език на Hyundai – „fluidic precision”. Автомобилът ще разполага с икономични 4-цилиндрови двигатели, както и с хибриден агрегат. Преди да видим следващата Sonata, настоящото поколение на модела ще претърпи фейслифт.

Корейците ще зарадват феновете си и с напълно нови модели. В момента инженерите на Hyundai работят усилено върху хибриден седан, чиято премиера ще е през 2014 г. А също така и над спортен седан със задно предаване, който трябва да се конкурира с BMW 3-series. Името му още не е известно, но в концерна е известен като KX. Той ще се появи през 2015 г.

А първите промени ще се видят още в края на август. Тогава е изложението в Москва, където корейският производител официално ще покаже пред света новото поколение на кросовъра Santa Fe. Неговият „по-малък брат” – ix35, пък ще претърпи фейслифт през 2014 г.

0 от 500
  • #4
    1 rate up comment 3 rate down comment
    Cenitell ( преди 11 години )
    Ха ха, не е честно, Европа трябва да въведе ограничение за непромяна на дизайна на вносните коли поне за 6 години!:)
  • #3
    2 rate up comment 6 rate down comment
    jj ( преди 11 години )
    И най-обичам да седна да чета, деругите на някой м***н***ф за измислената дума конглокенция...
  • #2
    5 rate up comment 3 rate down comment
    crus ( преди 11 години )
    похвално развитие правят и хюндаи и киа ... браво.....много път ни чака нас ...за съжаление
  • #1
    12 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Еми много ясно, европейците си мислят, че като са на Стария континент са хванали господ за шлифера! само данъци и простотии налагат, за да могат да си продават скапаната стока и да ограничат конглокенцията, но издишат. В Азия криза няма, там икономиките отбелязват огромен възход. Само ние се заблуждаваме, че там хората са изостанали.