IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Шофьор пише SMS: "Спирам да чатя, за да не се убия", след което излита от мост

Казва, че никога повече няма да изневерява на интуицията си

Шофьор пише SMS:

Шофьор пише SMS:
"Трябва да спра да пиша SMS-и докато карам, защото мога да умра зад волана". Това е последното съобщение, изпратено от 21-годишния Чанс Бот, преди управляваният от него пикап да излети от мост.

Младежът чатил със свой приятел, докато карал колата си, но решил да спре със SMS-ите, за да не катастрофира. Докато изпращал последното съобщение обаче се случило именно това. Той невидял завой на пътя и колата му изхвърчала от мост, падайки от височина 11 метра.
Шофьор пише SMS:
Младежът е оцелял от катастрофата, но има тежки травми и ще се възстановява дълго време. Докладът от болницата, разпространен от CNN, сочи, че момчето има травматични увреждания на мозъка, счупен врат, спукан бял дроб, фрактура на краката, фрактура на черепа, фрактура на гърдите и фрактура на лицето, която изисква реконструктивна хирургия. Според лекарите Чанс се нуждае от поне шест месеца рехабилитация.
Шофьор пише SMS:
Момчето се разкайва за безотговорността си, като заявява, че никога повече няма да изневерява на интуицията си, както и че няма да използва телефона си докато шофира.
Шофьор пише SMS:

Още по темата:
SMS зад волана убива 3000 души на година в САЩ
Система на Ford превърща SMS-ите в гласови съобщения

Тагове: sms
0 от 500