IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Новото M3 се появи на видео

Както изглежда ще има ръчна трансмисия

Новото M3 се появи на видео

Новото M3 се появи на видео
Неофициално изображение

Само преди дни съобщихме, че BMW ще покаже концептуалната версия на новото M3 (F80) по време на автосалон Женева 2013. Информацията сочеше, че баварците ще трансформират модела в по-малък вариант на М5, като го оборудват с 3.3-литров V6 турбо двигател и автоматична 7-степенна трансмисия.

Днес в интернет се появи "шпионско" видео на въпросното возило, което до някъде опровергава тези твърдения. Видеото е заснето в Испания и е разпространено от Bimmerpost, като не само показва външността на колата, но разкрива и нейният звук. От това, което се вижда и чува трудно можем да определим дали под капака на този прототип работи V6 или L6 двигател (а вие?), но със сигурност можем да кажем, че трансмисията му не е автоматична.

Все пак обаче до премиерата на колата има около година, което означава, че конструкторите имат още много време за промени и доработки.

Премиерата на продуктовата версия на новото М3 ще се състои във Франкфурт, а продажбите трябва да стартират непосредствено след това. Малко по-късно ще видим купе и кабрио версиите на М3, които вече ще се наричат М4. Очаква се да има и Gran Coupe вариант.

Тагове: bmw m3 bmw m4
0 от 500
  • #10
    2 rate up comment 4 rate down comment
    Абсолютише анонимише ( преди 11 години )
    Хер Фройд,предполагам,че това е затворен изпитателен полигон,на който всичко е позволено,дори и достъпа на папараци ("своите") :)
  • #9
    4 rate up comment 3 rate down comment
    Зигмунд Фройд ( преди 11 години )
    Ха сега, дойчланд полисише да се самосезира, че тоя късопишковец гази непрекънати линии като "Кировец" кооперативен синор!
  • #8
    4 rate up comment 2 rate down comment
    fan ( преди 11 години )
    Преди няколко дни покрай мен мина 7-серия облепена на доста места с маскировъчни фолио! Дали е било бъдещето М7??? Живея на около 50 км от Мюнхен
  • #7
    7 rate up comment 2 rate down comment
    '' ( преди 11 години )
    Ама как му скърцат спирачките....
  • #6
    4 rate up comment 2 rate down comment
    Cenitell ( преди 11 години )
    Папарак на щат, чудесна професия е, няма стрес,няма напрежение, и нови със стари снимки да размениш-пак няма да се забележи! (за опрделени марки само)
  • #5
    9 rate up comment 11 rate down comment
    Фен на М3 ( преди 11 години )
    Абе не знам доколко е папарашки клипа,но водача направи една камара нарушения!Пресичане на непрекъсната линия,влизане в насрещното и т.н.Типичен водач на БМВ с регистрация ОВ,РК или КН!!!
  • #4
    2 rate up comment 6 rate down comment
    Wane ( преди 11 години )
    Анонимен силно грешиш. Никой нормален човек няма да си рискува работата за да прибере 150евро за някоя снимка. Тия снимки и клипчета се правят или от истински "папараци" или в болшинството от случаи от хора попаднали на точното място с фотоапарат в ръка.бб, като се въртят цял ден на дадена отсечка, защото тестват определено нещо и им трябва определена среда, не е много трудно някой да ги издебне и да ги снима.
  • #3
    9 rate up comment 19 rate down comment
    Острилчо ( преди 11 години )
    Не бива така цели 3 дни без новина от БМВ. Ще вземе да им падне реномето на шкембе чорбите.
  • #2
    11 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Нали знаете как стават папарашките снимки! Повечето такива при които могат да се видят доста подробности са доста "официални" не от компанията естествено, но срещу "скромна" сума тестващите участват в ревюто. Понякога те самите карат познати да им направят снимки или видео и после пак чрез познати, предлагат кадрите на автомедиите срещу добри пари.
  • #1
    15 rate up comment 3 rate down comment
    бб ( преди 11 години )
    С тези 4 ауспуха отзад клони по-скоро към V-образен двигател, въпреки че аз си мисля, че ще е редови, но най-добре да изчакаме до 2014 и ще видим. Иначе ми е чудно група папараци ли са го снимали от 5-6 места или един папарак се е местел на различни места, а тайната М3-ка услужливо всеки път е минавала покрай него за да може той спокойно да си направи "шпионските" снимки. ;)