fallback

Четвъртият национален събор на Opel

Ще бъде под знака на 150 годишнината от създаването на компанията Adam Opel.

Тази година Четвъртият национален събор на Opel, който ще се проведе на 7 и 8 юли на писта Дракон до село Калояново, Пловдивско, ще бъде под знака на 150 годишнината от създаването на компанията Adam Opel. Тази годишнина ще бъде отбелязана с формирането на своеобразно изложение на класически автомобили с марката Opel, които ще открият събора с почетна обиколка на пистата.Откриването ще се състои на 7 юли в 10 ч., като през целия първи съботен ден ще се провеждат състезания, придружени с игри и забавления за публиката. На втория ден на събора (8 юли, неделя) програмата ще продължи от 9:00 до 16:30 ч. и ще приключи с награждаване на победителите в различните дисциплини.Състезанията ще започнат с „Драг” и ще продължат с надпревара в дисциплините „Оpel Спийд Атак” и „Майсторско шофиране”. Ще се проведе и „Ретро рали” под формата на състезание за издържливост на този тип автомобили. В двата дни на събора ще има игри и състезания с участници от публиката, както и избор на „Автомобил на събора 2012”, представяне на най-новите модели на Opel и др.Съборът на Опел Клуб България (ОКБ) се провежда за четвърти пореден път и събира почитатели на марката Opel от цяла България. Всеки от предишните три събора на ОКБ е бил посетен от над 1000 почитатели на марката, а състезателните автомобили са били над 50. Организаторите предоставят възможност на желаещите да използват палатки в импровизиран лагер в съседство до пистата.

Тагове: opel
fallback
  • #21
    Анонимен ( преди 11 години )
    Без значение от фирмата производител, тези събори са пълна тъпотия.
  • #20
    Григор ( преди 11 години )
    Баба ти бях!Личи си, че децата на село са лятна ваканция. Я марш да копаете картофите, че да има какво да ядеме! :)
  • #19
    Анонимен ( преди 11 години )
    Григоре,ти кой беше?
  • #18
    Григор ( преди 11 години )
    хахахаххаха ,кви сте смешни всички.детска ви работа .
  • #17
    pfff ( преди 11 години )
    факта е че разпространената кола е БГ е Опел, сигурно понеже е здрава, евтина и непретенциозна. Опел никога не са стремили да бъдат псевдо луксозни(визирам VW с онва недоразумение Фаетон).
  • #16
    Вагнер ( преди 11 години )
    Ха ха ха ха ха ха ха ха ОПЕЛ!АДАМ ОПЕЛ...! хи хи хи хи хи ! да не е луд да вложи пари в стомана!
  • #15
    Анонимен ( преди 11 години )
    хахахахахахаха ти да не си от някое шоу е браво бравооо човече в момента сме 2012 и опел кадет капка вече не е последен модел на опел разяснявам ти че не знам от каде си и дали си виждал по нова ;)
  • #14
    Зигмунд Фройд ( преди 11 години )
    Ами имат си ги японските кочини!Опелджиите и това нямат след тези дъждове...
  • #13
    Анонимен ( преди 11 години )
    аман от фенове на японските коли имат там някоя дърта *** дето баба им е правила секс в нея едно време и само пишат тука коментари отивайте на сянка под нея и това е то даже старите са по добри от новите новите немогат да минат 100 000км без да си сменят окачването баси здравите японски коли нали ;)
  • #12
    Japan cars ( преди 11 години )
    Четвърти национален събор на ръждата
fallback
Последни