IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Повече от фейслифт за Kia Sorento

Проходимото возило получава нова пътническа клетка, ново шаси и преработени екстериор и интериор

Повече от фейслифт за Kia Sorento

Повече от фейслифт за Kia Sorento
Настоящото поколение на Kia Sorento е в средата на своя жизнен цикъл, което означава, че е време за обичайната модернизация на модела. Обновеният Kia Sorento ще стъпи на пазара през есента, като освен задължителните промени в дизайна на екстериора и интериора ще се отличава и с редица други новости.

Сред тях са напълно преработена пътническа клетка и ново шаси, които според информацията от Kia гарантират по-голямата безопасност, по-добро управление и по-голяма стабилност на пътя. Освен това моделът има оптимизиран разход на гориво и вредни емисии, но за сега корейците не съобщават подробности за промените при двигателите и трансмисиите.

Това което знаем към момента е, че обновеното Sorento има нови предна и задна брони, предни и задни LED светлини, нова решетка на радиатора и нова гама алуминиеви джанти с максимален размер 19 инча.

Снимки на интериора липсват, но от официалната информация става ясно, че салона е оборудван с повече меки на допир материали, нови LCD прибори на арматурното табло, променена централна конзола със 7-инчов тъчскрийн дисплей, по-голям панорамен покрив и др.

"Обратната връзка с клиентите ни помогна много при модернизацията на Sorento. Това не е просто фейслифт, а голяма крачка напред", каза вицепрезидентът на Kia Motors Томас О.

Очаква се премиерата на модела да се състои в Париж.

Тагове: kia sorento
0 от 500
  • #3
    6 rate up comment 10 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Тия "вие" от името на които говориш и живеят в главата ти не ти ли казват случайно, че ти си за психиатър. А за сореното може и да ви е ясно на "вас", но не и на фирмите занимаващи се с техническите прегледи. АДАК направо бяха изумени че Санта Фе не може да мине технически преглед на третата година и е сред най-ненадеждните коли от 1 до 3 години. Така, че всички "вие" които живеете в една глава е хубаво от време на време да четете кое как е става а не да си представяте какво ще е.
  • #2
    11 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    А ние знаем че скоро трябва да се прегледаш при психиатър.Иначе е ясно,че Сорентото и след 20год.без проблем ще мине преглед.
  • #1
    6 rate up comment 13 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Знаем им продукцията на ТагАз, мерси на третата година не може технически преглед да мине, същото дърво като Хюндай Санта Фе.