IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Пикапът Skoda Etape ще остане уникален

Моделът e на базата на Yeti и е дело на чешко ателие за тунинг

Пикапът Skoda Etape ще остане уникален

Специална версия на компактния кросовър Skoda Yeti бе показана на изложението в Лайпциг. След сериозната намеса на чешки специалисти по тунинг, автомобилът бе превърнат в концептуален пикап, носещ името Etape. Той бързо спечели симпатиите на зрителите на изложбата, но въпреки това създателите му бяха категорични – няма шанс тази машина да се появи в серийно производство.
Пикапът Skoda Etape ще остане уникален
С преработката на кросовъра се заеха специалистите от ателието BT Design. Според тях Etape единствената част от каросерията, която е използвана от Yeti, е предният капак. Всичко останала е правено специално за пикапа, който притежава уникална аеродинамична форма.

Специално за Etape е направена и рамката за велосипеди, а интериорът е преработен с помощта на бяла и червена кожа. Поставени са спортни седалки с 5-точкови колани за безопасност. Освен това пикапът е получил и внушителни джанти от лека сплав.

„Целта ни е да покажем възможностите на нашето ателие за създаване на уникални модели – заяви управляващият директор на BT Design Йозеф Зайчек, който е в оснавата на проекта. – По този начин ще се увеличи интересът към индивидуализиране на частните коли, както и създаването на повече рекламни автомобили”.

Тагове: skoda etape pikup
0 от 500