fallback

Италианските супермарки спират работа заради земетресението

Ferrari, Lamborghini, Maserati и Ducati изпратиха служителите си вкъщи.

След вчерашното земетресение в Североизточна Италия, на около 40 километра от Болония, което взе живота на най-малко 10 души, италианските супермарки преустановиха временно работата в част от съоръженията си. Причината не са разрушения или повреди в самите фабрики, а решението на управата да изпрати служителите си вкъщи, за да са със семействата си. Разрушенията в Италия след силното земетресение Както съобщава Ferrari в Twitter, чрез суперзвезда си Фернандо Алонсо, централата в Маранело е временно затворена, за да могат работещите там да бъдат със семействата си. Ducati направи същото със служителите си от седалището на компанията, което се намира в близост до Болония. Фабриката на Lamborghini в Сант'Агата също спря временно работа, въпреки че по нея няма поражения след силния трус. Намиращата се в близост до Модена фабрика на Maserati обаче е леко увредена от земетресението и също е спряля временно производствените си мощности. Окачва се нещата да се върнат към нормален ритъм още утре.

fallback
  • #4
    Кико ( преди 11 години )
    На италианците най-големият им проблем е, че имат най-богатото културно наследство в Европа. В конкретния случай всяко селище в Италия има старинни централни части, които не са пригодени за силни земетресения. И ето се получава тази беля с,при която за съжаление има и жертви.
  • #3
    Анонимен ( преди 11 години )
    Днес въведоха нов данък на бензина с 2 цента за литър .Ако така ще се оправят с кризата и разрушенията ,направо ще закрият Италия .А и не вярвам на статията .До момента от втория силен трус са доказано разрушени над 170 фабрики само в една община .За цялата зона няма данни .Но ще е страно да са оцелели фабриките и на 4 производителя
  • #2
    Анонимен ( преди 11 години )
    Форца Адзури!Трябва да се справите и да творите красоти, че скуката и конвейра при автомобилите, а и навсякъде са настанява трайно!
  • #1
    powerfox ( преди 11 години )
    Италия ВИНАГИ е била силна и сега ще излезе оттова бедствие!Дано се намерят и инициятивни управлявящи да изведат италианското автомобилостроене в челните места!
fallback
Последни