IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Спортното купе на ТагАз ще се появи на 10 юни

Руснаците залагат на технологии от състезателните автомобили

Спортното купе на ТагАз ще се появи на 10 юни

Таганрогският автомобилет завод е почти готов с пускането на купе с 5 врати, което засега носи кодовото име PS511. Това съобщи генералният директор на ТагАз Андрей Фрадкин, според когото моделът е в процес на получаване на необхидимия сертификат за производство.
Новото купе на ТагАз ще се появи на 10 юни
Появата на новия модел е нарсочена за лятото на тази година, като името, техническите характеристики и цената на автомобила ще бъдат обявени на 10 юни.

Новото купе на ТагАз ще се появи на 10 юни
От ТагАЗ твърдят, че моделът ще съчетае напълно нови за автомобилите масово производство технически решения, които досега са използвани само за състезателни машини. Технологиите, намаляващи теглото на PS511, гарантират максимална ефективност и намаляване разхпда на гориво. В същото време автомобилът няма да бъде скъп, като според Фрадкин ще се превърне в едно от най-достъпните предложения на руския пазар.
Новото купе на ТагАз ще се появи на 10 юни
PS511 не само е най-важният проект на компанията, но е автомобил, който ще определи границите на нов сегмент сред достъпните в ценово отношения машини от клас С – твърди Фрадкин. – Той е насочен към младите хора, които са далеч по-възприемчиви на новости. Хора, които ценят индивидуалността и спортния начин на живот”.
Новото купе на ТагАз ще се появи на 10 юни
Новият модел ще бъде снабден с елекрически стъкла, централно заключване, електрическо регулиране на огледалата, климатик, системи за безопасност като ABS, ESP, въздушни възглавници и др.

0 от 500
  • #7
    2 rate up comment 11 rate down comment
    karutsar ( преди 11 години )
    Руснаците никога не са произвели нещо което може и се продава на свободният пазар.Техните автомобили винаги са били имитация на автомобил.Тази къшла си го произвеждат за тях си и за някои и друг затворен пазар където няма конглокенция от други авто-производители.На отворените пазари където има конглокенция Руснаците нямат никакви шансове с подобна и други подобни имитации на автомобил.Смешно е на това нещо да се каже "спортен автомобил" през лето господне 2012......моля ви се осъзнайте се.
  • #6
    2 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Абе то и ти си с 2 крака и две ръце и глава очи и уста ама нито имаш гласа на Павароти, нито таланта на Пикасо, нито умът на Айнщайн. Всъщност ти си едно голямо нищо. Въпреки че приличаш на нещо. Не знаеш ли, че руски модели коли са с дизайн от други марки естествено плащат си патент не като корейските и китайски марки, които крадът дизайн безплатно. Сигурен съм обаче че този модел на ТагАз не е платен а изкопиран, откакто правят Хюндай бързо им взеха и мотото. ""Винаги Крадем Дизайн"".
  • #5
    19 rate up comment 4 rate down comment
    гого ( преди 11 години )
    Да бе ,колата е ,,преписана,,от запада, има купе и четири гуми също като западните.Егати и руснаците,поне да я беха направили с триъгълни гми.
  • #4
    2 rate up comment 12 rate down comment
    xax ( преди 11 години )
    anonim4o pravilno moeto mom4e taka e sammo u na6iq kenef bulgariq karame 30 goni6ki brakmi a ina4e i az mrazq hyndai i sekvi ruski kitaiski bokluci samo bmw i mercedes audi i moje golf
  • #3
    8 rate up comment 11 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    "***" може да плюе по немско,Японско и Руско. Предполагам че имаш предвид себе си. Никъде нищо не съм плюл, написах че колата прилича на Селика. Да съм излъгал? Не! Написах очевидното. Ако си голям фен на Таганрогският автомобилет завод и караш запорожци и хюндай не се сърди на мен а на производителя. Не съм аз човека, който е направил колата. А иначе харесвам страшно много немските коли и някой японски като Субару и Нисан а за руските коли не аз а в цял свят са ги отписали.
  • #2
    40 rate up comment 4 rate down comment
    ..... ( преди 11 години )
    Селика-мелика,няма значение,важното е *** да плюе по всичко без значение да ли е Руско,Немско,Японско или друго.А "умният и много разбиращ"*** нещо да произвежда,да си напъне малко мозъка,да си размърда ***... не.Хората се опитват да правят нещо,използват си мозъците,а *** само чалга ми е в главата.Е няма се оправим,няма как да стане,мизерията и злобата не ходи по гората.
  • #1
    9 rate up comment 12 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    четириврата Селика.