IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Новият Volkswagen Touran ще се появи през 2014 г.

Ванът ще бъде построен на платформата MQB

Новият Volkswagen Touran ще се появи през 2014 г.

Новото поколение на един от най-популярните компактни ванове - Volkswagen Touran, ще се появи на пазара през 2014 г. Това ще е поредният модел на германците след Audi A3 и Volkswagen Golf VII, който ще бъде построен на новата модулна платформа MQB на концерна Volkswagen.
Новый Volkswagen Touran ще се появи през 2014 г.
Върху тази платформа ще бъдат направени няколко версии на компактния ван. Една от тях ще бъде с увеличено междуосие. Стандартният Touran обаче ще запази габаритите на настоящата модификация.

Промените в дизайна ще бъдат най-вече в придаването на по-спортен и по-динамичен вид на новия модел. Освен това благодарение на MQB новият Touran ще отслабне с около 100 кг. Салонът обаче ще бъде разширен благодарение на новата фирмена система за трансформация Easy Fold.

Гамата от двигатели ще се запази, но те ще бъдат модернизирани. Благодарение на системата за деактивация на част от цилиндрите моторът 1.4 TSI с мощност 140 к.с. ще намали разхода си на гориво с около 0.5 л.

Очаквайте подробности

Тагове: mqb volkswagen touran
0 от 500