IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Renault се отказва от Clio с 3 врати

Базов за следващото поколение на модела ще бъде мотор с обем 900 куб. см и 90 к.с.

Renault се отказва от Clio с 3 врати

Следващото поколение на хечбека Renault Clio няма да има модификация с 3 врати. Това твърди френското издание Le Figaro, чиито представители са имали възможност да тестват модела. Той ще се предлага само като хечбек с 5 врати и комби.
Renault се отказва от Clio с 5 врати
Според журналисти от изданието интериорът на четвъртото поколение на Renault Clio е „насочен изцяло към водача”, а дизайнът му е много по-съвременен от неговия предшественик. В централния панел е поставен електронен скоростомер, като оформлението може да бъде поръчано от клиента, при това напълно безплатно, в някой от четирите цвята – червено, черно, бяло или оранжево. Освен това машината ще разполага с напълно нова мултимедийна система R-Link със 7-инчов дисплей с достъп до интернет и съответните приложения.

Базовата версия на автомобила ще бъде снабдена с 3-цилиндров двигател с обем 900 куб. см. и мощност от 90 к.с. Моторът може ще да бъде комбиниран с два вида 5-степенна механична скоростна кутия. Първата е стандартна, а втората е с различни предавателни числа, които дават възможност за икономисване на горивото.

Ще се предлага и автоматична трансмисия с двойно сцепление. А автомобилът ще види „бял свят” на изложението в Париж през септември.

Тагове: clio
0 от 500