IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Seat подготви състезателни Ibiza и Leon

SC Trophy и Super Copa имат съответно 180 и 300 к.с.

Seat подготви състезателни Ibiza и Leon

Компания Seat подготви състезателни версии на базата на моделите Ibiza и Leon, които ще носят имената SC Trophy и Super Copa съответно. Машините ще бъдат показани на фестивала Worthersee Tour в Австрия в края на месеца.
Seat подготви състезателни Ibiza и Leon
Новите машини са боядисани в сиво-оранжева гама и имат ролбари за безопасност, които са покрити с фосфорецираща боя.

Хечбекът Ibiza SC Trophy разполага с двигател с обем 1.4 литра и двойно турбо - турбина и компресор, които дават 180 к.с., както и 7-степенна роботизирана скоростна кутия DSG с двойно сцепление.

Освен това автомобилът има блокировка на предната ос, модернизиран картер, спортно окачване, олекотен салон и 18-инчови джанти. Той ще участва в състезанията Seat Cup в Испания и Италия, като цената му е 31 500 евро.

Хечбекът Seat Leon Super Copa е комплектован с 2.0 литров турбомотор с мощност 300 к.с, 6-степенна трансмисия DSG и механичен блокаж на предната ос. Той ще излезе в серия от 250 бройки, като цената на всяка от тях ще стартира от 63 000 евро.

Тагове: seat leon ibiza
0 от 500
  • #4
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Cenitell ( преди 11 години )
    Има голям шанс да спечели и двете купи!:)
  • #3
    2 rate up comment 2 rate down comment
    Вагнер ( преди 11 години )
    Меган RS и тези ще накъса.Рендака има невероятно шаси и сцепление дърпано от 265 кончета.Управлението му е фантастично на писта.
  • #2
    11 rate up comment 2 rate down comment
    123 ( преди 11 години )
    Това е хомологиран състезателен автомобил. нормално е цената му да е в подобни граници. Вероятно, ще е поне 10-15 % по-евтин от аналогичните коли , който са опция за закупуване от за един частен отбор във туристическите серии. (виж примерно колко струва едно БМВ по спецификацията WTCC
  • #1
    3 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    63000 евро за Сеат айде леко