IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Който не слуша - в багажника

Заснеха румънец, превозващ 4 деца в багажника на колата си (Видео)

Който не слуша - в багажника

Освен за багаж, товарното отделение на автомобилите е популярно място и за превоз на неизрядни платци. В Румъния обаче явно са му намерили още едно приложение - за превозване на деца.

Безотговорната постъпка е заснета с видеокамера от случаен минувач на шосе в Румъния. Четирите деца вероятно не осъзнават опасността, на която ги излага шофьора на колата и явно се радват на това, което се случва. А то може да бъде много опасно, особено при катастрофа, с каквато в случая се разминават на косъм.






0 от 500
  • #8
    8 rate up comment 0 rate down comment
    БТК ( преди 12 години )
    Всъщност децата са 5 ... 5-тото кара!
  • #7
    10 rate up comment 0 rate down comment
    някой си ( преди 12 години )
    е не..в първия момент видеото е подвеждащо при завиване на ляво..нямаше опасност..водача на камиона едва ли е спал виждайки децата..но просто това е нередно..даже не мислимо..но и в Румъния е възможно всичко както и тук
  • #6
    2 rate up comment 5 rate down comment
    Porscheto ( преди 12 години )
    Teq sa *** we
  • #5
    13 rate up comment 2 rate down comment
    Asen ( преди 12 години )
    До Анонимен - Какво искаш да прави ТИРа след като дето снима задръства пътя и в крайна сметка той прави предпоставка за катастрофа , а не този дето кара децата. Не че одобрявам този *** с децата в багажника.
  • #4
    9 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Тоя,че завива на непрекъсната линия пъл било то и с мигач си е нарушение ,ами и този с "ТИР"-а изпреварва на непрекъсната осева линия! Това не е ли забранено?
  • #3
    10 rate up comment 0 rate down comment
    ЗАПАСНЯКА ( преди 12 години )
    Да правиш завой при непрекъсната осева си е глупост . Но малка в сравнение с возенето на деца в багажника .
  • #2
    18 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Катастрофа щеше да има за ***, снимащ и спиращ на платното за движение. Човека си зави и нямаше 0% риск от катастрофа, въпроса е че ако се беше случило нещо тежко им на децата. НО в случая тоя с камерата е ***, ако тира го беше нацепил отзад да видим как щеше да снима следващия път!
  • #1
    13 rate up comment 2 rate down comment
    поиуъ ( преди 12 години )
    като го гледам какви глупости върши и как кара тоя сигурно или е на възрстта на децата отзад,или е мъртво пиян, или е слабоумен